Педофилу поријеклом из БиХ пријети дуга робија

Маријан Главаш (51), који је прије неколико дана ухапшен у Загребу због обљубе 13-огодишње дјевојчице, поријеклом је из БиХ, а из које је отишао још као мали након што је остао без оба родитеља.

Свијет 10.03.2016 | 19:40
Педофилу поријеклом из БиХ пријети дуга робија

Њему је, иначе, одређен једномјесечни истражни притвор. Терети се за злоупотребу дјетета млађег од 15 година, мамљење дјеце за задовољење полних потреба и искориштавање дјеце за порнографију.

Уколико му се докаже кривица пријети му дугогодишња робија. Шта ће све истрага која је у току открити остаје тек да се види, али занимљиво је и то да се увидом у његов фејсбук профил могу пронаћи више слика дјевојчица, не старијих од десетак година, додуше прикладно обучених и без било каквих индиција на педофилију.

До сада је утврђено да је овај аутопревозник настањен у Италији, са дјевојчицом од раније био у познанству преко фејсбука те да је договорио састанак у хотелу у којем су провели ноћ.

Дјевојчица је претходно слагала родитеље да ће ноћити код другарице, а затим се упутила у хотел гдје га је чекала у раније резервисаној соби, док је на рецепцији рекла како чека оца из Америке.

Увидом у Главашев телефон пронађене су експлицитне фотографије њеног нагог тијела. Приликом крим обраде није крио да су имали сексуални однос, али се бранио како је она на то пристала те како га је довела у заблуду јер је рекла да има 28. година у шта је, како тврди, повјеровао.

Ухапшен је након засједе коју је полиција направила испред хотела у Влашкој улици у којем су спавали, а на основу информација које је полиција добила након што је породица кренула у потрагу.

НН

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

xx

10.03.2016 19:25

На вјешала треба га окацит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко75

10.03.2016 19:38

Чуо сам да у свим затворима свијета овакве "обожавају" и да им пружају праву мушку љубав. Нека..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

11.03.2016 02:47

Тупане обозава се само Бог

Name

ОО7

10.03.2016 19:43

За овакве животиње се не исплати ни водити судски поступак,већ.........

ОДГОВОРИТЕ
Name

оперо

10.03.2016 19:52

Одма главу напањ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мала

11.03.2016 06:20

Цитам коментаре, и немогу да вјерујем ста писете. Па није њој 5-6 година него 15, и нормално да мозе да размисља својим мозгом. Проблем је сто се данасња дјеца не боје никога, нити постују, све знају и паметнису, тек кад им се несто деси она куку мајко, па се открије. А до тада све раде на своју руку и крију од родитеља. Знам да није лијепо ни од њега то сто је урадио, и не браним га. Али и она је требала добро да размисли да јој је 15г и да це имати последице. Зато драги моји разговарај те с васом дјецом од малена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зузу

11.03.2016 07:45

А какви су и родитељи од те мале кад они немају контролу над дјететом од 13 година да виде ста одгајају и да контролису скум се дооисује и ста ради по фб. Висе су криви родитељи те мале него та лопуза а и мала није за похвалу ни заљење данас се од 12 година скидају голе сликају промовису по друственим мрезама пију излазе по кафицима оскудно одјевене па казу силоване а сто су родитељи заказали ником ниста ту родитеље треба казнити а не тог сто је био са том малом

ОДГОВОРИТЕ