Pedofilu porijeklom iz BiH prijeti duga robija

Marijan Glavaš (51), koji je prije nekoliko dana uhapšen u Zagrebu zbog obljube 13-ogodišnje djevojčice, porijeklom je iz BiH, a iz koje je otišao još kao mali nakon što je ostao bez oba roditelja.

Svijet 10.03.2016 | 19:40
Pedofilu porijeklom iz BiH prijeti duga robija

Njemu je, inače, određen jednomjesečni istražni pritvor. Tereti se za zloupotrebu djeteta mlađeg od 15 godina, mamljenje djece za zadovoljenje polnih potreba i iskorištavanje djece za pornografiju.

Ukoliko mu se dokaže krivica prijeti mu dugogodišnja robija. Šta će sve istraga koja je u toku otkriti ostaje tek da se vidi, ali zanimljivo je i to da se uvidom u njegov fejsbuk profil mogu pronaći više slika djevojčica, ne starijih od desetak godina, doduše prikladno obučenih i bez bilo kakvih indicija na pedofiliju.

Do sada je utvrđeno da je ovaj autoprevoznik nastanjen u Italiji, sa djevojčicom od ranije bio u poznanstvu preko fejsbuka te da je dogovorio sastanak u hotelu u kojem su proveli noć.

Djevojčica je prethodno slagala roditelje da će noćiti kod drugarice, a zatim se uputila u hotel gdje ga je čekala u ranije rezervisanoj sobi, dok je na recepciji rekla kako čeka oca iz Amerike.

Uvidom u Glavašev telefon pronađene su eksplicitne fotografije njenog nagog tijela. Prilikom krim obrade nije krio da su imali seksualni odnos, ali se branio kako je ona na to pristala te kako ga je dovela u zabludu jer je rekla da ima 28. godina u šta je, kako tvrdi, povjerovao.

Uhapšen je nakon zasjede koju je policija napravila ispred hotela u Vlaškoj ulici u kojem su spavali, a na osnovu informacija koje je policija dobila nakon što je porodica krenula u potragu.

NN

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

xx

10.03.2016 19:25

Na vješala treba ga okacit

ODGOVORITE
Name

Ранко75

10.03.2016 19:38

Чуо сам да у свим затворима свијета овакве "обожавају" и да им пружају праву мушку љубав. Нека..

ODGOVORITE
Name

Pasha

11.03.2016 02:47

Tupane obozava se samo Bog

Name

OO7

10.03.2016 19:43

Za ovakve životinje se ne isplati ni voditi sudski postupak,već.........

ODGOVORITE
Name

opero

10.03.2016 19:52

Odma glavu napanj

ODGOVORITE
Name

Mala

11.03.2016 06:20

Citam komentare, i nemogu da vjerujem sta pisete. Pa nije njoj 5-6 godina nego 15, i normalno da moze da razmislja svojim mozgom. Problem je sto se danasnja djeca ne boje nikoga, niti postuju, sve znaju i pametnisu, tek kad im se nesto desi ona kuku majko, pa se otkrije. A do tada sve rade na svoju ruku i kriju od roditelja. Znam da nije lijepo ni od njega to sto je uradio, i ne branim ga. Ali i ona je trebala dobro da razmisli da joj je 15g i da ce imati posledice. Zato dragi moji razgovaraj te s vasom djecom od malena.

ODGOVORITE
Name

Zuzu

11.03.2016 07:45

A kakvi su i roditelji od te male kad oni nemaju kontrolu nad djetetom od 13 godina da vide sta odgajaju i da kontrolisu skum se dooisuje i sta radi po fb. Vise su krivi roditelji te male nego ta lopuza a i mala nije za pohvalu ni zaljenje danas se od 12 godina skidaju gole slikaju promovisu po drustvenim mrezama piju izlaze po kaficima oskudno odjevene pa kazu silovane a sto su roditelji zakazali nikom nista tu roditelje treba kazniti a ne tog sto je bio sa tom malom

ODGOVORITE