Олимпијски вицешампион суспендован због фалсификовања!

Боксерски савез Србије и Војвођански боксерски савез суспендовали су бившег олимпијског вицешампиона г. Тадију Качара због фалсификовања.

Остали спортови 10.03.2016 | 22:20
Олимпијски вицешампион суспендован због фалсификовања!

Качар је као председник боксерског клуба Нови Сад, на првом колу Регионалне лиге Војводине, направио незапамћен гест када је фалсификовао књижице двојици боксера клуба који заступа и на тај начин покушао да по сваку цену стекне бодове у регионалном такмичењу.

"Након што је превара откривена, да би се сазнао прави идентитет боксера из екипе Нови Сад, морала је да интервенише и полиција. Човек који је једини и највише одговоран за ову немерљиву бруку и бацање љаге на наш спорт и спортске раднике, јесте г. Тадија Качар. Боксерски савез Србије се ограђује од прљавих и неспортских радњи особа као што је г. Качар. Суспензија се односи на забрану обављања свих функција у боксерском спорту, као и приступ службеном простору на свим такмичењима под окриљем БСС", наводи се у саопштењу БС Србије.

До окончања дисциплинског поступка, такође се суспендује и БК Нови Сад. Такмичари овог клуба не могу наступати на такмичењима како у земљи тако и у иностранству.

Коментари / 0

Оставите коментар