Близанци који имају различите очеве!

Више него необичан случај нам сиже из Вијетнама!

Свијет 09.03.2016 | 17:00
Близанци који имају различите очеве!

Наиме, жена из сјеверне провинције Хоа Бин је прије двије године родила близанце који су били толико различити да је мислила да су јој дјеца замијењена у продилишту. Један од близанаца је имао равну, а други коврџаву косу и уопште нису личили један на другог.

Дневник “Виетнам неwс”, преноси да су мајка и отац дјечака урадили ДНК тест у Центру за генетску анализу и технологију у Ханоју. ДНК анализа је показала да је жена мајка оба дјечака, али да је њен 34-годишњи муж отац само једног од њих. Отац другог близанца је, испоставило се, женин љубавник.

Овакав вид оплодње назива се суперфукундација и подразумијева да су оплођене двије јајне ћелије или више њих у истом циклусу спермом која је потекла у два или више одвојених сексуалних односа. До сада је забиљежено тек десетак таквих случајева у свијету.

Научници тврде да женска јајна ћелија има животни вијек између 12 и 48 сати, док сперма може да преживи између седам и 10 дана.

(Ало.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Даидза

09.03.2016 18:28

Масала мајстори обојица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

10.03.2016 14:58

Нека ДЈЕЦА буду зива и здрава на радост Оцева и мајке која УБУДУЦЕ треба бољег да пази када скиме секс има. Исти слуцај десио се у Њемацког једној Свабици. Тада су оцеви били двојица америцким војника. Један је био ЦРНАЦ а други БЈЕЛАЦ. Овде су оцеви БАРЕМ ИСТЕ РАСЕ и народности за утјеху "ВЈЕРНОЈ" МАМИ. Она као СВАКО друго ГРЕСНО људско бице воли због љубави и секса мали да сврља заборављајуци прице томе ДА СЕ ЗАКЛЕЛА ЗЕМЉА РАЈУ ДА СЕ СВАКЕ ТАЈНЕ ЗНАЈУ. ЗБОГ ТОГА НЕМА НИСТА ТАЈНО СТО СЕ НЕЦЕ ДОЗНАТИ!

ОДГОВОРИТЕ