Blizanci koji imaju različite očeve!

Više nego neobičan slučaj nam siže iz Vijetnama!

Svijet 09.03.2016 | 17:00
Blizanci koji imaju različite očeve!

Naime, žena iz sjeverne provincije Hoa Bin je prije dvije godine rodila blizance koji su bili toliko različiti da je mislila da su joj djeca zamijenjena u prodilištu. Jedan od blizanaca je imao ravnu, a drugi kovrdžavu kosu i uopšte nisu ličili jedan na drugog.

Dnevnik “Vietnam news”, prenosi da su majka i otac dječaka uradili DNK test u Centru za genetsku analizu i tehnologiju u Hanoju. DNK analiza je pokazala da je žena majka oba dječaka, ali da je njen 34-godišnji muž otac samo jednog od njih. Otac drugog blizanca je, ispostavilo se, ženin ljubavnik.

Ovakav vid oplodnje naziva se superfukundacija i podrazumijeva da su oplođene dvije jajne ćelije ili više njih u istom ciklusu spermom koja je potekla u dva ili više odvojenih seksualnih odnosa. Do sada je zabilježeno tek desetak takvih slučajeva u svijetu.

Naučnici tvrde da ženska jajna ćelija ima životni vijek između 12 i 48 sati, dok sperma može da preživi između sedam i 10 dana.

(Alo.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Daidza

09.03.2016 18:28

Masala majstori obojica.

ODGOVORITE
Name

MIHAILO Mikic

10.03.2016 14:58

Neka DJECA budu ziva i zdrava na radost Oceva i majke koja UBUDUCE treba boljeg da pazi kada skime seks ima. Isti slucaj desio se u Njemackog jednoj Svabici. Tada su ocevi bili dvojica americkim vojnika. Jedan je bio CRNAC a drugi BJELAC. Ovde su ocevi BAREM ISTE RASE i narodnosti za utjehu "VJERNOJ" MAMI. Ona kao SVAKO drugo GRESNO ljudsko bice voli zbog ljubavi i seksa mali da svrlja zaboravljajuci price tome DA SE ZAKLELA ZEMLJA RAJU DA SE SVAKE TAJNE ZNAJU. ZBOG TOGA NEMA NISTA TAJNO STO SE NECE DOZNATI!

ODGOVORITE