НБА: Бјелица близу повратка!

Према наводима агенције АП, репрезентативац Србије могао би поново да заигра на предстојећој мини-турнеји Минесота Тимбервулвса.

Кошарка 10.03.2016 | 21:00
НБА: Бјелица близу повратка!

Немања Бјелица у понедељак и уторак је пропустио још две утакмице Минесота Тимбервулвса, укупно 11 након паузе за Ол стар меч, али би према наводима агенције АП ускоро могао да се врати на терен.

Репрезентативац Србије се средином фебруара пожалио на бол у десном стопалу и неко време ходао уз помоћ штака, али сада се осећа боље и нада се да ће заиграти на неком од предстојећа четири гостовања, од 11. до 18. марта.

Прву прилику имаће у петак у Оклахоми, а након тога "вукови" иду у Финикс, Мемфис и Хјустон.

Минесота има скор 20-45, од тога 3-8 откако Бјелица није у саставу, што значи да је до краја сезоне само питање са каквим изгледима ће отићи на драфт лутрију.

Што се тиче "Белог", било би сјајно да у преосталих петнаестак утакмица покаже да је повреда прошлост и ухвати "залет" за припреме националног тима, који ће од 4. до 9. јула у Београду играти квалификације за Олимпијске игре.

На 46 утакмица играо је у просеку 18 минута и бележио 4,5 поена, 3,2 скокова и 1,3 асистенције. Занимљиво је да је до 13. новембра четири пута имао двоцифрен учинак у нападу, а од тада само три пута.

Коментари / 0

Оставите коментар