NBA: Bjelica blizu povratka!

Prema navodima agencije AP, reprezentativac Srbije mogao bi ponovo da zaigra na predstojećoj mini-turneji Minesota Timbervulvsa.

Košarka 10.03.2016 | 21:00
NBA: Bjelica blizu povratka!

Nemanja Bjelica u ponedeljak i utorak je propustio još dve utakmice Minesota Timbervulvsa, ukupno 11 nakon pauze za Ol star meč, ali bi prema navodima agencije AP uskoro mogao da se vrati na teren.

Reprezentativac Srbije se sredinom februara požalio na bol u desnom stopalu i neko vreme hodao uz pomoć štaka, ali sada se oseća bolje i nada se da će zaigrati na nekom od predstojeća četiri gostovanja, od 11. do 18. marta.

Prvu priliku imaće u petak u Oklahomi, a nakon toga "vukovi" idu u Finiks, Memfis i Hjuston.

Minesota ima skor 20-45, od toga 3-8 otkako Bjelica nije u sastavu, što znači da je do kraja sezone samo pitanje sa kakvim izgledima će otići na draft lutriju.

Što se tiče "Belog", bilo bi sjajno da u preostalih petnaestak utakmica pokaže da je povreda prošlost i uhvati "zalet" za pripreme nacionalnog tima, koji će od 4. do 9. jula u Beogradu igrati kvalifikacije za Olimpijske igre.

Na 46 utakmica igrao je u proseku 18 minuta i beležio 4,5 poena, 3,2 skokova i 1,3 asistencije. Zanimljivo je da je do 13. novembra četiri puta imao dvocifren učinak u napadu, a od tada samo tri puta.

Komentari / 0

Ostavite komentar