Конте је Челсијев лукав план за довођење Пола Погбе!

Уколико Плавци стварно буду у прилици да доведу одличног везисту мораће газда Роман Абрамович поштено да се испрси, с обзиром да је Јувентус за његову продају већ одредио цену од невероватних 100.000.000 евра!

Фудбал 11.03.2016 | 12:40
Конте је Челсијев лукав план за довођење Пола Погбе!

Легендарни менаџер Манчестер јунајтеда Сер Алекс Фергусон је својевремено признао да је његова одлука да дозволи Јапу Стаму да пређе у Лацио представљала највећу грешку у његовој каријери. Ипак, у једном тренутку легендарни Шкот би могао да промени своје мишљење и поручи да му је највећа грешка била то што у Полу Погби није видео темпирану "бомбу", која је експлодирала у Торину.

Јунајтед ће наредног лета покушати да исправи своју грешку и једног од најбољих везних фудбалера врати у своје редове, али су Црвени ђаволи, након вести да ће Антонио Конте преузети Челси, добили великог конкурента у лондонским Плавцима. Заправо, Челси се по енглеским медијима у овом треутку сматра првим фаворитом за довођење сјајног француског везисте, а главни разлог за такве трврдње представља чињеница да Погба и Конте имају феноменалан однос, који је успостављен током Контеовог боравка на клупи Јувентуса.

Темпераментни стратег је на почетку одлично дозирао минутажу Погби и за свега две сезоне од талентованог тинејџера створио главни мотор везног реда Старе даме. Поред Видала, Пирла и Маркизија, млади Француз је имао довољно слободе да без икаквог притиска израсте у "звер" која је данас, а Конте га је мотивисао речима да увек може боље уколико буде још више радио и био максимално посвећен.

"Радити са таквим прерфекционистом као што је Конте увек је била привилегија. Он је био савршен човек који ми је помогао да достигнем своје циљеве. Када бих урадио нешто добро, он би ме подсетио да још морам да радим на томе", рекао је својевремено Погба.

Ипак, уколико Челси буде стварно у прилици да доведе одличног везисту мораће газда Роман Абрамович поштено да се испрси, с обзиром да је Јувентус за његову продају већ одредио цену од невероватних 100.000.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар