Ширер: У Њукаслу хаос, на клупи нападач од 15 милиона!

Легенда Њукасла Алан Ширер сматра да у том клубу влада хаос "од врха до дна".

Фудбал 07.03.2016 | 20:45
Ширер: У Њукаслу хаос, на клупи нападач од 15 милиона!

"Свраке" су у суботу убедљиво поражене од ривала у борби за опстанак Борнмута 3:1, на свом терену, па су претпоследњи на табели са бодом од сигурне зоне.

"Мекларен мора преузети свој део одговорности, али је цео клуб у хаосу од врха ка дну. Тиму недостаје карактер, немају лидера, а када имаш нападача од 15 милиона фунти (Александар Митровић) који не може да постиже голове и седи на клупи, онда је јасно у чему лежи проблем", рекао је Ширер.

Њукасл је у серији од три пораза, изгубио је пет од последњих шест мечева у ПЛ, а у следећем колу гостује лидеру Лестеру који је само једном поражен код куће.

"Видели смо саопштења од директора до кондиционог тренера који говоре како су сви играчи спремни, видели смо саопштење менаџера, капитена и играча који га подржавају, али ако је њихова игра начин да покажу како га подржавају, онда су заиста у великом проблему. Нема саопштења на терену које је једино битно. Нема играча из омладинског тима који се пробијају", додао је Ширер.

"Свраке" су добиле само шест мечева ове сезоне иако је менаџер Стив Мекларен летос и у јануару уложио неколико десетина милиона фунти на трансфере.

Њукасл је наводно заинтересован да доведе бившег менаџера Евертона и Манчестер Јунајтеда Дејвиса Мојса уместо Мекларена, како би изборили опстанак у елити у последњих десет кола.

Коментари / 0

Оставите коментар