Širer: U Njukaslu haos, na klupi napadač od 15 miliona!

Legenda Njukasla Alan Širer smatra da u tom klubu vlada haos "od vrha do dna".

Fudbal 07.03.2016 | 20:45
Širer: U Njukaslu haos, na klupi napadač od 15 miliona!

"Svrake" su u subotu ubedljivo poražene od rivala u borbi za opstanak Bornmuta 3:1, na svom terenu, pa su pretposlednji na tabeli sa bodom od sigurne zone.

"Meklaren mora preuzeti svoj deo odgovornosti, ali je ceo klub u haosu od vrha ka dnu. Timu nedostaje karakter, nemaju lidera, a kada imaš napadača od 15 miliona funti (Aleksandar Mitrović) koji ne može da postiže golove i sedi na klupi, onda je jasno u čemu leži problem", rekao je Širer.

Njukasl je u seriji od tri poraza, izgubio je pet od poslednjih šest mečeva u PL, a u sledećem kolu gostuje lideru Lesteru koji je samo jednom poražen kod kuće.

"Videli smo saopštenja od direktora do kondicionog trenera koji govore kako su svi igrači spremni, videli smo saopštenje menadžera, kapitena i igrača koji ga podržavaju, ali ako je njihova igra način da pokažu kako ga podržavaju, onda su zaista u velikom problemu. Nema saopštenja na terenu koje je jedino bitno. Nema igrača iz omladinskog tima koji se probijaju", dodao je Širer.

"Svrake" su dobile samo šest mečeva ove sezone iako je menadžer Stiv Meklaren letos i u januaru uložio nekoliko desetina miliona funti na transfere.

Njukasl je navodno zainteresovan da dovede bivšeg menadžera Evertona i Mančester Junajteda Dejvisa Mojsa umesto Meklarena, kako bi izborili opstanak u eliti u poslednjih deset kola.

Komentari / 0

Ostavite komentar