Најбољи фудбалер у Лондону није из Арсенала, Тотенхема, Челсија...!

Поред најбољег играча, на гала свечаности су изабрани и најбољи тренер и голман енглеске претсонице.

Фудбал 05.03.2016 | 20:00
Најбољи фудбалер у Лондону није из Арсенала, Тотенхема, Челсија...!

Прошле године је Челси донео титулу у Лондон, ове сезоне се за шампионску круну у Премијер лиги боре лондонски ривали Арсенал и Тотенхем, али најбољи фудбалер Лондона није члан ниједног од ова три клуба. Макар по званичном избору.

У Лондону је синоћ одржана гала свечаност на којој су изабрани најбољи појединци. Иако је сезона тек ушла у најзанимљивији део, досадашњи учинак је био довољан да жири изабере најбољег играча, тренера, младог играча и голмана. Иначе, жири је састављен од бивших играча, спортских функционера и новинара.

За најбољег оиграча у Лондону је проглашен Вест Хемов плејмејкер Димитри Паје. Француз је експлодирао у дебитантској сезони у Премијер лиги и са седам голова и шест асистенције ја најзапаженији појединац Чекићара у досадашњем делу сезоне. Паје је победио у конкуренцији Вилијана, Месута Озила, Одиона Игалоа и Харија Кејна.

За најбољег младог играча је проглашен Тотенхемов везиста Деле Али, док је његов тренер Маурисио Покетино победио у конкуренцији Арсена Венгера, Славена Билећа и Кикеа Флореса. За најбољег голмана је проглашен Петр Чех из Арсенала. Награду за допринос фудбалу је добио Черлсијев капитен Џон Тери.

Коментари / 0

Оставите коментар