Najbolji fudbaler u Londonu nije iz Arsenala, Totenhema, Čelsija...!

Pored najboljeg igrača, na gala svečanosti su izabrani i najbolji trener i golman engleske pretsonice.

Fudbal 05.03.2016 | 20:00
Najbolji fudbaler u Londonu nije iz Arsenala, Totenhema, Čelsija...!

Prošle godine je Čelsi doneo titulu u London, ove sezone se za šampionsku krunu u Premijer ligi bore londonski rivali Arsenal i Totenhem, ali najbolji fudbaler Londona nije član nijednog od ova tri kluba. Makar po zvaničnom izboru.

U Londonu je sinoć održana gala svečanost na kojoj su izabrani najbolji pojedinci. Iako je sezona tek ušla u najzanimljiviji deo, dosadašnji učinak je bio dovoljan da žiri izabere najboljeg igrača, trenera, mladog igrača i golmana. Inače, žiri je sastavljen od bivših igrača, sportskih funkcionera i novinara.

Za najboljeg oigrača u Londonu je proglašen Vest Hemov plejmejker Dimitri Paje. Francuz je eksplodirao u debitantskoj sezoni u Premijer ligi i sa sedam golova i šest asistencije ja najzapaženiji pojedinac Čekićara u dosadašnjem delu sezone. Paje je pobedio u konkurenciji Vilijana, Mesuta Ozila, Odiona Igaloa i Harija Kejna.

Za najboljeg mladog igrača je proglašen Totenhemov vezista Dele Ali, dok je njegov trener Maurisio Poketino pobedio u konkurenciji Arsena Vengera, Slavena Bileća i Kikea Floresa. Za najboljeg golmana je proglašen Petr Čeh iz Arsenala. Nagradu za doprinos fudbalu je dobio Čerlsijev kapiten Džon Teri.

Komentari / 0

Ostavite komentar