ПЛ БиХ - Јоцо Стокић: Радник неће изгубити на "Тушњу"!

Нови нападач Радника Јоцо Стокић дебитовао је поготком у дресу бијељинског клуба у убједљивом тријумфу над Младости из Добој Какња (3:0).

Фудбал 04.03.2016 | 15:20
ПЛ БиХ - Јоцо Стокић: Радник неће изгубити на "Тушњу"!

Након што је имао неславну епизоди на "Грбавици" гдје није успио да затресе мрежу, Јоцо Стокић је преселио у Семберију и већ на првој утакмици показао да није заборавио да постиже голове.

"На најљепши могући начин сам дебитовао у новој средини. Био сам стријелац у увјерљивој побједи од 3:0, додатно смо се учврстили у горњем дијелу табеле и само могу пожељети да тако буде и у наставку. За разлику Борца и Жељезничара, играње у Раднику потпуно је другачије. Мислим да је основна разлика у притиску. У Борцу, а посебно у 'Жељи', притисак је огроман, док у Бијељини играм растерећено. Нико нам није ставио под морање да морамо изаћи у Европу, освојити титулу, бити трећи или други. Једноставно играмо опуштено и тако је много лакше, а очигледно је да и резултати не изостају", рекао је Стокић за "Независне новине".

Радник у наредном колу гостује код лидера Премијер лиге Босне и Херцеговине у Тузли, али Стокић вјерује да против Слободе његов тим може да остане непоражен.

"Слобода је одлична екипа, заслужено су први, али мислим да ми имамо шансу да остваримо још један повољан резултат. Можемо и да побиједимо. Ма колико било тешко и колико озбиљан ривал је са друге стране, Радник има препознатљив стил који није ни превише офанзиван ни превише дефанзиван. Суштина је у дисциплини, чекамо да се отвори права ситуација и онда покушавамо направити нешто. У Тузли ни бод није лош, али зашто не побиједити ако се може, а мислим да може", додао је центарфор тима из Бијељине.

Коментари / 0

Оставите коментар