У акцији "Лепеница“ ухапшене три особе

Полицијски службеници Федералне управе полиције данас су након вишемјесечне истраге реализовали оперативну акцију кодног назива "Лепеница“.

Босна и Херцеговина 02.03.2016 | 17:42
У акцији "Лепеница“ ухапшене три особе

На основу наредби мјесно надлежних општинских судова, извршено је шест претреса на подручју Кантона Сарајево, Средњобосанског, Зеничко-добојског кантона и на подручју општине Пале.

У акцији су ухапшене три особе због сумње да су починиле кривично дјело 'неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога'.

Приликом претреса пронађен је и један килограм зељасте материје која асоцира на опојну дрогу "цаннабис сатива Л“ и 100 грама материје која асоцира на опојну дрогу "хероин“.

Ухапшени су приведени у службене просторије ФУП-а ради криминалистичке обраде гдје ће бити задржани 24 сата, након чега ће уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити предати на даљу надлежност Кантоналном тужилаштву Средњобосанског кантона.

Акција је реализована уз асистенцију полицијских службеника Министарства унутрашњих послова Републике Српске и надзор Кантоналног тужилаштва Средњобосанског кантона, саопштено је из ФУП-а.

 

Коментари / 0

Оставите коментар