Куп Србије: Борац гази, Мудрински шокирао Јагодину!

Фудбалери Борца и Спартака пласирали су се у полуфинале Купа Србије.

Фудбал 02.03.2016 | 16:40
Куп Србије: Борац гази, Мудрински шокирао Јагодину!

Чачани су на свом терену били бољи од ОФК Београда са 2:0, головима Маслаћа и Вујаклије у другом полувремену.

Спартак је истим резултатом савладао Јагодину, погоцима Огњена Мудринског у последња два минута меча на гостовању освајачу трофеја из 2013. године.

У току је дуел Јавора и Војводине у Ивањици, док последњи меч од 18х играју Партизана и Раднички Ниш, пред празним трибинама у Хумској 1.

Фудбалери Борца су наставили са сјајним резултатима у 2016, након тријумфа над Јагодином и ремија у Новом Пазару у Суперлиги, стигли су до полуфинала Купа.

У Чачку је гостовао ОФК Београд који је на старту пролећног дела сезоне шокирао Партизан, али није имао решење за "зебре".

"Роматичари" су одолевали сат времена, а онда је капитен Марио Маслаћ коначно успео да пробије зид и савлада Стефана Чупића.

Тријумф Борца потврдио је најбољи стрелац тима Срђан Вујаклија 16. поготком у сезони, девет минута пре краја дуела.

Јагодина се надала да би у Купу могла да се искупи за очајне резултате у Суперлиги (14. на табели), али ју је у томе спречио бивши играч.

Када су сви очекивали пенале у Јагодини, Огњен Мудрински је показао да ће бити велико појачање Спартака у наставку сезоне те са два гола у последња два минута одвео Суботичане међу четири најбоља тима.

Прво је изнудио пенал у 89. минуту и сам га реализовао, а потом још једном затресао мрежу тима у којем је стекао фудбалску репутацију која га је одвела у Црвену звезду.

Куп Србије, четвртфинале:
Борац Чачак – ОФК Београд 2:0 (0:0)
Маслаћ 63, Вујаклија 81
Јагодина – Спартак 0:2 (0:0)
Мудрински 89п, 90+2
16.00 Јавор – Војводина
18.00 Партизан – Раднички Ниш

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

данијел

02.03.2016 17:46

Узми спале куп србије

ОДГОВОРИТЕ