Kup Srbije: Borac gazi, Mudrinski šokirao Jagodinu!

Fudbaleri Borca i Spartaka plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

Fudbal 02.03.2016 | 16:40
Kup Srbije: Borac gazi, Mudrinski šokirao Jagodinu!

Čačani su na svom terenu bili bolji od OFK Beograda sa 2:0, golovima Maslaća i Vujaklije u drugom poluvremenu.

Spartak je istim rezultatom savladao Jagodinu, pogocima Ognjena Mudrinskog u poslednja dva minuta meča na gostovanju osvajaču trofeja iz 2013. godine.

U toku je duel Javora i Vojvodine u Ivanjici, dok poslednji meč od 18h igraju Partizana i Radnički Niš, pred praznim tribinama u Humskoj 1.

Fudbaleri Borca su nastavili sa sjajnim rezultatima u 2016, nakon trijumfa nad Jagodinom i remija u Novom Pazaru u Superligi, stigli su do polufinala Kupa.

U Čačku je gostovao OFK Beograd koji je na startu prolećnog dela sezone šokirao Partizan, ali nije imao rešenje za "zebre".

"Romatičari" su odolevali sat vremena, a onda je kapiten Mario Maslać konačno uspeo da probije zid i savlada Stefana Čupića.

Trijumf Borca potvrdio je najbolji strelac tima Srđan Vujaklija 16. pogotkom u sezoni, devet minuta pre kraja duela.

Jagodina se nadala da bi u Kupu mogla da se iskupi za očajne rezultate u Superligi (14. na tabeli), ali ju je u tome sprečio bivši igrač.

Kada su svi očekivali penale u Jagodini, Ognjen Mudrinski je pokazao da će biti veliko pojačanje Spartaka u nastavku sezone te sa dva gola u poslednja dva minuta odveo Subotičane među četiri najbolja tima.

Prvo je iznudio penal u 89. minutu i sam ga realizovao, a potom još jednom zatresao mrežu tima u kojem je stekao fudbalsku reputaciju koja ga je odvela u Crvenu zvezdu.

Kup Srbije, četvrtfinale:
Borac Čačak – OFK Beograd 2:0 (0:0)
Maslać 63, Vujaklija 81
Jagodina – Spartak 0:2 (0:0)
Mudrinski 89p, 90+2
16.00 Javor – Vojvodina
18.00 Partizan – Radnički Niš

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

danijel

02.03.2016 17:46

Uzmi spale kup srbije

ODGOVORITE