Гутова оптужује Вонову: Она увијек нешто драми!

Швајцарска скијашица Лара Гут оптужила је своју велику ривалку да прави драму после његов невероватног опоравка од повреде колена.

Остали спортови 03.03.2016 | 11:00
Гутова оптужује Вонову: Она увијек нешто драми!

Вонова је у паду током супервелеслалома у Солдеуу, у Андору, зарадила фрактуру колена, али се наредног дана нашла на стази и заузела је 13. место у суперкомбинацији, захваљујући којем је повећала своју предност у генералном пласману Светског купа у односу на Гутову.

Швајцаркиња ниједну од две трке током протеклог викенда није успела да заврши.

Међутим, у интервјуу за немачку телевизију “ЗДФ”, Гутова је на изненађујућ начин прокоментарисала повратак Вонове на стазу после тешког удеса.

“Ми све већ знамо, она воли да прави драму. Ово није ни први, а ни последњи пут. А ја бих требало само да скијам”, рекла је Гутова.

После прве вожње суперкомбинације – супервелеслалома на којем је поставила најбоље време, Вонова је на друштвеној мрежи Твитер написала: “Нико не може да каже за мене да сам слабић”. Американка је пошто су се појавиле изјаве њене ривалке објавила слику са прегледа на којем се види да заиста има фактуру колена.

Само дан раније, Вонова, која се бори за свој пети велики Кристални глобус, доживела је тежак пад при великој брзини, после којег су је лекарске екипе однеле са стазе. 31-годишњој америчкој скијашици су лекари пре недељне трке урадили дренажу колена, после које је одлучила да ипак стартује, што јој се исплатило, пошто њена предност у односу на Гутову износи 28 бодова.

До краја сезоне у Светском купу остало је осам трка, а по свему судећи, поред борби на самој стази, у наредне две и по недеље нас чека и психолошки рат Вонове и Гутове.

Коментари / 0

Оставите коментар