Хамбург: Малољетници српског поријекла силовали тинејџерку

Хамбуршка полиција ухапсила је тројицу малолетника српског порекла од 15, 16 и 14 година, који су осумњичени за силовање једне тинејџерке (14) у том граду, пренели су немачки медији.

Свијет 01.03.2016 | 19:18
Хамбург: Малољетници српског поријекла силовали тинејџерку

Тројици ухапшених је одређен притвор, а тужилаштво их терети за чак три кривична дела: сексуално злостављање, наношење тешких телесних повреда и покушај убиства.

Како преносе немачки медији, жртва је била под заштитом тзв Канцеларије за младе и живела је у омладинском дому. Сумња се да је у стан у коме се догодио гнусан злолочин била намамљена, а да је злостављање уследило након што се тинејџерка онесвестила од алкохола, које су сво четворо током ноћи конзумирали у великим количинама.

Злочин је откривен сутрадан када се девојка пробудила обнажена у стану једног од ухапшених малолетника, са видљивим повредама и траговима силовања. Младиће није затекла у стану, већ је полу гола и у тешком стању изјурила на улицу како би позвала помоћ.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

рx

01.03.2016 18:23

Једина правда да их одмах кастрирају,јадна дјевојцица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никако

01.03.2016 21:24

Да ли су србијански држављани или срби или ? Није исто немере бре. Може да буде сто различитих држављана србије а ни један да није србин.

Name

онај исти

02.03.2016 05:11

Обицно Сwабе казу да су то особе од дрзаве одакле потицу. Они никада не објављују овакве слуцајеве коректно јер СЕ стиде свога полозаја у својој дрзави. Никад не казу НПР. Аустријанац Српског поријекла,, . него Српски,,,,, итд

Name

зумба

02.03.2016 12:43

Глупост,какве има везе којег су поријекла.

ОДГОВОРИТЕ