Hamburg: Maloljetnici srpskog porijekla silovali tinejdžerku

Hamburška policija uhapsila je trojicu maloletnika srpskog porekla od 15, 16 i 14 godina, koji su osumnjičeni za silovanje jedne tinejdžerke (14) u tom gradu, preneli su nemački mediji.

Svijet 01.03.2016 | 19:18
Hamburg: Maloljetnici srpskog porijekla silovali tinejdžerku

Trojici uhapšenih je određen pritvor, a tužilaštvo ih tereti za čak tri krivična dela: seksualno zlostavljanje, nanošenje teških telesnih povreda i pokušaj ubistva.

Kako prenose nemački mediji, žrtva je bila pod zaštitom tzv Kancelarije za mlade i živela je u omladinskom domu. Sumnja se da je u stan u kome se dogodio gnusan zloločin bila namamljena, a da je zlostavljanje usledilo nakon što se tinejdžerka onesvestila od alkohola, koje su svo četvoro tokom noći konzumirali u velikim količinama.

Zločin je otkriven sutradan kada se devojka probudila obnažena u stanu jednog od uhapšenih maloletnika, sa vidljivim povredama i tragovima silovanja. Mladiće nije zatekla u stanu, već je polu gola i u teškom stanju izjurila na ulicu kako bi pozvala pomoć.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

rx

01.03.2016 19:23

Jedina pravda da ih odmah kastriraju,jadna djevojcica.

ODGOVORITE
Name

nikako

01.03.2016 22:24

Da li su srbijanski državljani ili srbi ili ? Nije isto nemere bre. Može da bude sto različitih državljana srbije a ni jedan da nije srbin.

Name

onaj isti

02.03.2016 06:11

Obicno Swabe kazu da su to osobe od drzave odakle poticu. Oni nikada ne objavljuju ovakve slucajeve korektno jer SE stide svoga polozaja u svojoj drzavi. Nikad ne kazu NPR. Austrijanac Srpskog porijekla,, . nego Srpski,,,,, itd

Name

zumba

02.03.2016 13:43

Glupost,kakve ima veze kojeg su porijekla.

ODGOVORITE