Партизан награђује играче за пораз у Дербију!

Илиев тврди да је Михајловић бољи од Живковића! Било је предвиђено да за победу црно-бели добију 2.000 евра.

Фудбал 29.02.2016 | 22:15
Партизан награђује играче за пораз у Дербију!

Управа Партизана је одушевљана издањем тима Ивана Томића на 150. вечитом дербију. Црно-бели сматрају да их је арбитар Владо Глођовић жестоко оштетио, па су решили да часте играче за приказано у суботњем окршају.

Генерални директор Партизана Милош Вазура потврдио је Информеру да ће играчи добити премије. Било је предвиђено да за победу добију по 2.000 евра, али ће тај износ бити нешто мањи.

„Играчима ћемо поделити премије због залагања и борбе у вечитом дербију. Били смо бољи од ривала, екипа је показала стабилност, а Гогуа и Евертон су права појачања. Нама је пројекат да до јуна направимо екипу, а сада се окрећемо трофеју купа“, рекао је Милош Вазура за Информер.

Поред штопера Гогуа и Евертона импресиван утисак је оставио и Немања Михајловић. До те мере да је спортски директор Ивица Илиев тврди да је реч о бољем фудбалеру од Андрије Живковића.

„Неца Михајловић је за мене, то сам рекао играчима и свима у клубу, бољи од Андрије Живковића. Дриблинг, супериорност, идеје... Најбољи у Србији“, рекао је Илиев за Спортски журнал.

Коментари / 0

Оставите коментар