Partizan nagrađuje igrače za poraz u Derbiju!

Iliev tvrdi da je Mihajlović bolji od Živkovića! Bilo je predviđeno da za pobedu crno-beli dobiju 2.000 evra.

Fudbal 29.02.2016 | 22:15
Partizan nagrađuje igrače za poraz u Derbiju!

Uprava Partizana je oduševljana izdanjem tima Ivana Tomića na 150. večitom derbiju. Crno-beli smatraju da ih je arbitar Vlado Glođović žestoko oštetio, pa su rešili da časte igrače za prikazano u subotnjem okršaju.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je Informeru da će igrači dobiti premije. Bilo je predviđeno da za pobedu dobiju po 2.000 evra, ali će taj iznos biti nešto manji.

„Igračima ćemo podeliti premije zbog zalaganja i borbe u večitom derbiju. Bili smo bolji od rivala, ekipa je pokazala stabilnost, a Gogua i Everton su prava pojačanja. Nama je projekat da do juna napravimo ekipu, a sada se okrećemo trofeju kupa“, rekao je Miloš Vazura za Informer.

Pored štopera Gogua i Evertona impresivan utisak je ostavio i Nemanja Mihajlović. Do te mere da je sportski direktor Ivica Iliev tvrdi da je reč o boljem fudbaleru od Andrije Živkovića.

„Neca Mihajlović je za mene, to sam rekao igračima i svima u klubu, bolji od Andrije Živkovića. Dribling, superiornost, ideje... Najbolji u Srbiji“, rekao je Iliev za Sportski žurnal.

Komentari / 0

Ostavite komentar