Стјепановић тријумфално завршио учешче у Београду!

Најбољи српски пливач Велимир Стјепановић у победничком стилу је завршио учешће на државном првенству на базену Спортског центра 'Милан Гале Мушкатировић'.

Остали спортови 29.02.2016 | 19:40
Стјепановић тријумфално завршио учешче у Београду!

Трку на 200 метара краул олимпијац је испливао у времену 1:47.95, што је А олимпијска норма, коју је Стјепановић одавно већ изборио

Његов најбољи резултат, уједно и национални рекорд, на 200 метара краул је 1:45.78, што говори да је на правом путу да у Рију ове године обори сопствене рекорде и нападне једну од медаља.

"Задовољан сам резултатом, очекивао сам да испливам око 1:48.00, али је испало још боље од тога. Морам да истакнем да сам на првенство Србије дошао из пуног тренинга и да је то била отежавајућа околност, али упркос томе времена су била одлична, како на 200м краул, тако и на 100м и 400м. Учествовао сам и у штафети, која ми је служила као додатни тренинг и тест тренутних способности. Све је било јако добро. Доста смо радили у претходном периоду на брзини у завршници трке и сад се то лепо слаже у прави мозаик", рекао је Стјепановић.

У наставку сезоне Стјепановића, између осталог, очекује и митинг у Ајндховену,као и Европско првенство у мају у Лондону.

Коментари / 0

Оставите коментар