БиХ жели Џикића! Џикић: Мене нико није контактирао!

Тренер Партизана Александар Џикић кандидат је за наследника Душка Ивановића на клупи репрезентације Босне и Херцеговине.

Кошарка 28.02.2016 | 13:40
БиХ жели Џикића! Џикић: Мене нико није контактирао!

Ову информацију потврдио је члан Стручне комисије Кошаркашког савеза БиХ Сулејман Бегановић.

"То да сам кандидат да седим на клупи репрезентације БиХ чујем од вас. Мене нико није контактирао, а искрено годи интерес репрезентације која има респектабилан састав, али ја не знам ни ко су људи који сада воде кошарку, тако да не знам шта бих конкретно могао рећи о тој теми. Мислим да уколико постоји интерес, онда морамо сести и поразговарати", каже Џикић за 'Ослобођење' и додаје:

"Сваки посао селектора носи посебности, али би се морало знати колико бих радио, с ким и који су циљеви, о томе је рано говорити, јер, понављам, нико ме није контактирао".

Екипа Партизана обезбедила је опстанак у регионалној АБА лиги, а у финалу Купа Радивоја Кораћа поражена је од Мега Лекса, док је сада очекују наступи у домаћој лиги, а Џикић истиче да је рано говорити и шта се може очекивати од његове екипе до краја сезоне.

"Када је Партизан у питању, тешко је било шта предвидети, пре свега јер у домаћем првенству још нису решене све дилеме око система такмичења. Што се тиче АБА лиге, имамо још две утакмице и анализа учињеног ће доћи после свега. Варирамо од меча до меча, али верујем у своју екипу", завршио је Џикић.

Коментари / 0

Оставите коментар