BiH želi Džikića! Džikić: Mene niko nije kontaktirao!

Trener Partizana Aleksandar Džikić kandidat je za naslednika Duška Ivanovića na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Košarka 28.02.2016 | 13:40
BiH želi Džikića! Džikić: Mene niko nije kontaktirao!

Ovu informaciju potvrdio je član Stručne komisije Košarkaškog saveza BiH Sulejman Beganović.

"To da sam kandidat da sedim na klupi reprezentacije BiH čujem od vas. Mene niko nije kontaktirao, a iskreno godi interes reprezentacije koja ima respektabilan sastav, ali ja ne znam ni ko su ljudi koji sada vode košarku, tako da ne znam šta bih konkretno mogao reći o toj temi. Mislim da ukoliko postoji interes, onda moramo sesti i porazgovarati", kaže Džikić za 'Oslobođenje' i dodaje:

"Svaki posao selektora nosi posebnosti, ali bi se moralo znati koliko bih radio, s kim i koji su ciljevi, o tome je rano govoriti, jer, ponavljam, niko me nije kontaktirao".

Ekipa Partizana obezbedila je opstanak u regionalnoj ABA ligi, a u finalu Kupa Radivoja Koraća poražena je od Mega Leksa, dok je sada očekuju nastupi u domaćoj ligi, a Džikić ističe da je rano govoriti i šta se može očekivati od njegove ekipe do kraja sezone.

"Kada je Partizan u pitanju, teško je bilo šta predvideti, pre svega jer u domaćem prvenstvu još nisu rešene sve dileme oko sistema takmičenja. Što se tiče ABA lige, imamo još dve utakmice i analiza učinjenog će doći posle svega. Variramo od meča do meča, ali verujem u svoju ekipu", završio je Džikić.

Komentari / 0

Ostavite komentar