Ђорђевић вс Обрадовић: Пресудили су скокови!

Александар Ђорђевић надмашио је свог дугогодишњег ментора Жељка Обрадовића, а као кључ победе Панатинаикоса над Фенербахчеом истакао је скокове.

Кошарка 26.02.2016 | 00:00
Ђорђевић вс Обрадовић: Пресудили су скокови!

ПАО је савладао лидера групе Е Топ 16 фазе Евролиге 76:71 и додатно закомпликовао борбу за прва четири места која води у плеј-оф такмичења.

"Дивна ноћ пуна емоција и осећања. Ово је једна од разлога због којих сам захвалан што сам део овако великог клуба. Ово је огромна победа у којој морамо да уживамо. Кључни су били скокови које смо остварили, а играли смо и сјајну одбрану на пик-ен-ролу", рекао је Ђорђевић.

ПАО је тренутно трећи на табели са скором 5-3, има победу мање од Локомотиве, а више од Црвене звезде, која у петак увече дочекује Анадолу Ефес, још једног кандидата за пласман.

"Последња појачања су нам донела физичку снагу у тиму и додатну енергију. Вилијамс је био сјајан на обе стране терена, док је искусни Хајнс био фантастичан у одбрани", додао је српски тренер.

Човек који је годинама водио Панатинаикос, а Ђорђевићу био тренер у Партизану и репрезентацији, Жељко Обрадовић, више је хвалио ПАО него што је причао о утакмици.

"Мислим да су детаљи одлучили меч. Поносан сам на своје играче јер су играли четири утакмице прошле седмице и веома су уморни. Било је тешко задржати их свежима. ПАО је постигао неке лаке поене из отворених шутева, ми их нисмо зауставили нити одговорили у нападу. Хвала им за сјајан дочек, они су сјајни људи, желим им све најбоље у будућности", рекао је Обрадовић.

У следећем колу ПАО гостује Уникахи у Малаги, док Фенер дочекује Црвену звезду.

Коментари / 0

Оставите коментар