Видео: Новица "Убица" се враћа у Партизан?!

Љубимац "гробара" Новица Величковић могао би опет да обуче дрес Партизана, преносе локални медији.

Кошарка 26.02.2016 | 16:20
Видео: Новица "Убица" се враћа у Партизан?!

Величковић је пре неколико дана напустио турски Трабзон, па се појавила могућност да појача црно-беле у Суперлиги Србије.

Осим Величковића, већ неколико недеља се спекулише да би Партизан могао да доведе и центра Металца Ђорђа Мајсторовића.

Долазак Величковића би вероватно значио растанак са Американцем Дерелом Вилијамсом, који има уговор до краја АБА лиге, а правилник КЛС сваком клубу дозвољава регистрацију двојице нових играча за Суперлигу.

"Пратимо тржиште и размишљамо не само о Суперлиги, већ и о следећој сезони. Могуће је да ћемо да доведемо једног или двојицу домаћих играча који би временом ушли у систем и на које бисмо могли да рачунамо и следеће сезоне. Не бих о именима и позицијама, има времена. Верујем да ће навијачи Партизана имати много више разлога за радост", рекао је пре неколико дана спортски директор Партизана Драган Тодорић за Спорт Клуб.

Величковић је каријеру почео управо у Партизану 2004. године, да би после пет сјајних сезона прешао у Реал Мадрид. Бројне повреде су спречиле најбољег младог играча Европе у том тренутку да покаже свој пун потенцијал, после четири године напушта Шпанију, да би након две епизоде у Мега Визури и једној у Бамбергу, 2014. стигао у Трабзон.

"Гробари" су већ најавили повратак "Убице":

Коментари / 0

Оставите коментар