Video: Novica "Ubica" se vraća u Partizan?!

Ljubimac "grobara" Novica Veličković mogao bi opet da obuče dres Partizana, prenose lokalni mediji.

Košarka 26.02.2016 | 16:20
Video: Novica "Ubica" se vraća u Partizan?!

Veličković je pre nekoliko dana napustio turski Trabzon, pa se pojavila mogućnost da pojača crno-bele u Superligi Srbije.

Osim Veličkovića, već nekoliko nedelja se spekuliše da bi Partizan mogao da dovede i centra Metalca Đorđa Majstorovića.

Dolazak Veličkovića bi verovatno značio rastanak sa Amerikancem Derelom Vilijamsom, koji ima ugovor do kraja ABA lige, a pravilnik KLS svakom klubu dozvoljava registraciju dvojice novih igrača za Superligu.

"Pratimo tržište i razmišljamo ne samo o Superligi, već i o sledećoj sezoni. Moguće je da ćemo da dovedemo jednog ili dvojicu domaćih igrača koji bi vremenom ušli u sistem i na koje bismo mogli da računamo i sledeće sezone. Ne bih o imenima i pozicijama, ima vremena. Verujem da će navijači Partizana imati mnogo više razloga za radost", rekao je pre nekoliko dana sportski direktor Partizana Dragan Todorić za Sport Klub.

Veličković je karijeru počeo upravo u Partizanu 2004. godine, da bi posle pet sjajnih sezona prešao u Real Madrid. Brojne povrede su sprečile najboljeg mladog igrača Evrope u tom trenutku da pokaže svoj pun potencijal, posle četiri godine napušta Španiju, da bi nakon dve epizode u Mega Vizuri i jednoj u Bambergu, 2014. stigao u Trabzon.

"Grobari" su već najavili povratak "Ubice":

Komentari / 0

Ostavite komentar