Звезда и Партизан желе бисер Будућности!

Огњен Чарапић на мети београских вечитих ривала, пишу Вијести!

Кошарка 27.02.2016 | 12:20
Звезда и Партизан желе бисер Будућности!

Један од највећих црногорских талената Огњен Чарапић који игра на позицији плејмејкера практично може да бира где ће наставити каријеру. Према информацијама црногорских „Вијести“ он је на мети Партизана и Црвене звеззде, као и неколико европских тимова.

Чарапић ће 1. септембра напунити 18 година и тек тада моћи ће да потпише професионални уговор. Питање је – с ким.
“Како се буде примицало Огњеново пунолетство, донећемо одлуку која је најбоља за њега. Каква ће одлука бити - врло је тешко рећи у овом тренутку. Доста тога ће зависти и од тога које ће такмичење Будућност играти следеће сезоне, које ће амбиције имати и да ли ће у том програму бити довољно стрпљења и места за једног од неспорно великих европских талената“, рекао је за „Вијести“ Чарапићев агент Мишко Ражнатовић.

Чарапић није добијао превише шанси ове сезоне у Будућности, а видећемо да ли ће у будућности носити дрес неког од беградских великана.

Он је 2014. године био је учесник на Џордановом класик бренд интернационалном кампу у Барселони, након којег је добио позив да заигра за селекцију света против америчких вршњака на ревијалном мечу у Бруклину.

Прошле године играо је и на јуниорском европском Ол-стар мечу, који је одигран у Лилу, у оквиру Евробаскета.

Коментари / 0

Оставите коментар