Zvezda i Partizan žele biser Budućnosti!

Ognjen Čarapić na meti beograskih večitih rivala, pišu Vijesti!

Košarka 27.02.2016 | 12:20
Zvezda i Partizan žele biser Budućnosti!

Jedan od najvećih crnogorskih talenata Ognjen Čarapić koji igra na poziciji plejmejkera praktično može da bira gde će nastaviti karijeru. Prema informacijama crnogorskih „Vijesti“ on je na meti Partizana i Crvene zvezzde, kao i nekoliko evropskih timova.

Čarapić će 1. septembra napuniti 18 godina i tek tada moći će da potpiše profesionalni ugovor. Pitanje je – s kim.
“Kako se bude primicalo Ognjenovo punoletstvo, donećemo odluku koja je najbolja za njega. Kakva će odluka biti - vrlo je teško reći u ovom trenutku. Dosta toga će zavisti i od toga koje će takmičenje Budućnost igrati sledeće sezone, koje će ambicije imati i da li će u tom programu biti dovoljno strpljenja i mesta za jednog od nesporno velikih evropskih talenata“, rekao je za „Vijesti“ Čarapićev agent Miško Ražnatović.

Čarapić nije dobijao previše šansi ove sezone u Budućnosti, a videćemo da li će u budućnosti nositi dres nekog od begradskih velikana.

On je 2014. godine bio je učesnik na Džordanovom klasik brend internacionalnom kampu u Barseloni, nakon kojeg je dobio poziv da zaigra za selekciju sveta protiv američkih vršnjaka na revijalnom meču u Bruklinu.

Prošle godine igrao je i na juniorskom evropskom Ol-star meču, koji je odigran u Lilu, u okviru Evrobasketa.

Komentari / 0

Ostavite komentar