Ценић о случају "Павловић банке"

“Вољела бих да знам како тако мала банка са врло симболичним учешћем на тржишту у БиХ, као колатерал може да прими имовину на територији друге државе, али и шта је била гаранција за отплату кредита”, рекла је Светлана Ценић.

Република Српска 21.02.2016 | 19:57
Ценић о случају "Павловић банке"


"Након што је Суд БиХ донио одлуку да Слободану Павловићу и службеницима `Павловић банке` укине затворски и одреди кућни притвор уз мјере забране, шта се може даље очекивати у овом случају? Не знам у којој фази је истрага. Ја рецимо очекујем вјештачање, односно улазак вјештака у `Павловић банку` и утврђивање даљих чињеница. Ако кредит није регистрован у центалном регистру кредита, односно у Централној банци БиХ, нешто није у реду.Осим тога, вољела бих да знам како тако мала банка са врло симболичним учешћем на тржишту у БиХ, као колатерал може да прими имовину на територији друге државе, али и шта је била гаранција за отплату кредита. Такође, поставља се питање има ли још спорних ствари. На истражним органима је да то утврде."

Предсједник Републике Српске Милорад Додик недавно је јавности представио уговор за који мисли да ће ријешити све дилеме у вези са случајем "Павловић банка". Но, поставља се питање зашто тај уговор није раније показао?

"Душко Томић, бивши адвокат Слободана Павловића, рекао је да је видио уговор и да на њему стоји печат Владе Републике Српске. Настављена је сапуница у медијима око тог кредита. Мени је смијешно да неко послије мјесец или два у својој архиви пронађе уговор о кредиту. Ако се кредит и даље отплаћује, наравно да постоји у банци и регистрован је у централном регистру кредита. Такође, не ради се о малој суми новца. Чудно је да неко одмах под руком нема уговор. Просјечан човјек сигурно чува плаћене рачуне од струје и воде по годину дана, иако зна да ће му их искључити уколико не плати. Замислите да неко у свако доба дана и ноћи не зна гдје му је уговор о кредиту који отплаћује. Посебно када се ради о толиком износу новца."

КРЕДИТ НАКОН КУПОВИНЕ ВИЛЕ

Госпођо Ценић, како је могуће да спорни уговор не постоји у бази Централне банке БиХ?

"Постоје двије могућности. Прва, да кредит није постојао, него да су само паре "прошетане" кроз "Павловић банку" да би се имало покриће за огроман износ и куповину виле на Дедињу. Од редовних примања, то није могуће. Друга варијанта је да се ради о прекршају и кривичној одговорности због прекршаја и непоштовања закона, правила и процедура да се кредит не региструје у централном регистру.

Још оних година када је објављено да је купљена вила на Дедињу, неколицина нас је поставила питање како се диже кредит годину након куповине некретнине. Да бисте укњижили некретнину, посебно у Београду и на тој локацији, потребно је доставити одређену документацију, рецимо о плаћеном порезу, и онда се некретнина укњижи. Како је некретнину могуће укњижити, ако није плаћена? Друга ствар, ако је већ плаћена, чему онда кредит након годину дана?"

Након овог случаја, доводили ли се у питање сигурност "Павловић банке" за друге клијенте?

"Грађанима упорно сугеришем да не суде по основу `Бобар банке`, `Балкан Инвестмент банке` и `Банке Српске`, јер су оне формиране само због тога да се кроз њих `шетају` паре, односно по принципу `формирали смо банку, узели депозите и располагаћемо њима када да су приватна имовина`. Нека грађани суде по банкама које солидно и стабилно послују већ годинама, те које имају знаковито учешће на тржишту и које немају афере иза себе. Не може се читавом банкарском систему судити на основу тих пар банака.

Када говоримо о `Павловић банци`, регулатор је требало давно да реагује, али није. Сада, не очекујем много од регулатора да ће да уђе у банку и провјери да ли је она сигурна.

Већ сада имају проблем како ће намирити све блокиране и изгубљене депозите у овим пропалим банкама. Управо зато што није било реакције, очекујем од вјештака и истражних органа да у банци сагледају ситуацију, установе адекватност капитала, управо да се не би десио још један пропали случај, који се опет мора санирати новцем порезних обвезника.

Ако се са `Павловић банком` деси исто оно што и са `Бобар банком`, `Балкан Инвестмент банком` и `Банком Српске`, стварно не знам колико казну заслужује регулатор, који пушта једну по једну банку и заправо је саучесник у тој катастрофи..."

Извор: Вијести.ба

Коментари / 67

Оставите коментар
Name

Републиканац

21.02.2016 13:32

Храбра жена, и добар човјек и функционер. На жалост морала је због неразумјевања да тражи своје мјесто пд сунцем ван Бањалуке и Српске, а за коју је дала много и може много. Требаће, и биће позвана. Потребни ће бити сви људи за извлачење Српске и БиХ из економског колапса и безперспективности. Биће то реално послије избора 2018.. До тада, Светлана треба бити позвана од СзП у експертску групу сагледавања стања и припрема програма стабилизације и еконосмко-социјалног опоравка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре републикабнац

21.02.2016 13:52

Светлану за премијера БиХ, жена је мрак , писмена , културна и нада све храбра.

Name

Мрга

21.02.2016 15:00

Позову они њу само сто то коста, а те њене писаније и анализе не дају ниста боље резултате од семинарских радова које студенти купују по интернету за 20 марака. Ценицка се само маркетниски прогурала, а инаце нидје везе. Зена која не зна енлески језик, а као прати најновије свјетске трендове у науци није ниста него продавац магле. Једино Зоран Павловиц зна о цему прица и јако добро растумаци цак и врло компликоване ствари.

Name

МИХАИЛО МИКИЋ

21.02.2016 15:15

СРБи су мајстори да направе од свега што раде највећу заврзламу из које после ни сами незнају да изађу или како то СРБи лијепи кажу да направе од мушице слона због којег после организују ловце и хајку на лов. Незнам зашто СУД БиХ, СИПА и појединци тако раде и само компликују и онако завршени ситуацију умјесто да свој рад поједноставе према међународним стандардима?! Вјероватно они желе у своме незнању и гордости на тај начин себе да уздигну и преставе код народа да да су они неко и нешта а у ствари ништа! МРТВА ПУХАЛА!

Name

сале

21.02.2016 16:01

У потпуности се слажем са госпођом Ценић али жалосно је да овакви поштени и реални стручњаци не буду на челу овог јадног народа... Дали смо ми толико наивни, да не кажем глупи, да дозволимо обичним хоштаплерима и криминалцима да нам воде "државу"?!

Name

Бл

21.02.2016 18:28

Славица Ињац ишла у Лондон..... По питању БИБ ....... 100 %тачно!!!!

Name

П

23.02.2016 08:09

Е ТАКО БРАТЕ.ПИТАЈТЕ СТРУЧНУ ЖЕНУ ЗА ПРАВО МИШЉЕЊЕ !ВИ ВЈЕРУЈЕТЕ СВАКОМ ПОЛИТИЧАРУ КОЈИ НЕ ЗНА О ФИНАНСИЈАМА И БАНКАРСТВУ НИШТА КО НИ МОЈА БАБА!

Name

МОРАО САМ СЕ ЈАВИТИ

23.02.2016 11:29

А знаш ли ти што се потиса са ''ре републикабнац'' да дејтонска бих нема премијера? Успут, и Цеца је била на позицији, па шта уради?!

Name

Мислим, Дакле Постојим

23.02.2016 15:19

Жао ми је што морам констатовати, али ова жена нема појма о чему прича. А кажу (ја не знам) да је некад била министар нечега. Страшно.

Name

мики

23.02.2016 18:29

Нема она везе ни о чему

Name

Логицке погреске

23.02.2016 23:39

У три задња одговора се прави логицка погреска која се зове ад хоминем сто знаци да се иде разлогом на цовјека умјесто разлогом на разлог.Покушај је негирања истиности неке тврдње указивањем на негативне карактеристике или вјеровања особе која је изњела ту тврдњу као такву.

Name

Ја

21.02.2016 13:35

Само напријед у нове побједе,- пљацке

ОДГОВОРИТЕ
Name

x.x.

21.02.2016 13:36

Лопови из бобар банке,банке српске власници,директори филијала,стекли су финансијску и огромну материјалну корист.али су унистили хиљаду малих радњи,породицних фирми,људи који су се постено борили да прехране породицу,сад су блокирали рн због ситног дуговања.образлозење да сад све раде по закону.а годинама су извлацили милионе преко фиктивних и повезаних фирми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

21.02.2016 13:40

Бивша министрица финансија. Нешто се дуго није задржала на том мјесту. Лакше је критиковати, него урадити нешто за добробит грађана РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није одговарала

21.02.2016 14:30

Није се задржала јер је та влада разваљена управо од ове власти. Да би могли пљачкати.

Name

К.Љ

21.02.2016 13:55

ЗАСТО СЕ НЕ ХАПСЕ ОДГОВОРНИ ИЗ БОБАР БАНКЕ И ОНИХ КОЈИ СУ ПРИКРИВАЛИ ПЉАЦКУ КОЈА ЈЕ ТРАЈАЛА ГОДИНАМА.ХОЦЕ ЛИ РЕЦИ ДА И ЗА ТАЈ КРИМИНАЛ НЕМА ДОВОЉНО ДОКАЗА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо7

21.02.2016 14:14

У односу на друге,банка је вероватно мала,али јој власник,сигурно,има велико срце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

афендија

21.02.2016 14:32

Болан ста је са одговорносцу Зоре Видовиц....толика милионска стета и нико није одговоран страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

23.02.2016 10:15

Зора и Славица Ињац!Не зна се која је гладнија за парама и оданија Режиму!

Name

Кикић

21.02.2016 14:34

Баш тако. Нешто ту није по закону. Ево ја имам примања 10 000 км па ми ни једна банка неда кредит од 1,5 милиона. Неће ни да та кућу буде под хипотеком до исплате. Траже још гаранцију у вриједности 45%. Значи морам положити 675 000 км и купљену кућу да би добио кредит од 1,5 милиона. Павловић није пословао по закону. Тако че бити на крају. Миле није никад крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

21.02.2016 14:38

Не волим рудоњу али су ми одврати и ови сто праве себи маркетинг паметујуци о грескама власти које су свима нама оците и без да их неко писе. Ценицка је била министар па није ниста конкретно направила, а сад се бави приватлуком радеци по којекаквим пројектима сто финансирају странци (цитај: бацају паре без икаквих резултата у настојању да оправдају своје тзв.пројекте). Будуци да и она и кцерка јој, Ивана Корајлиц из Транспаренцy Интернатионала зиве од пљувацине власти, јасно је да их нико озбиљан неце дозивјети као некакав фактор. Рудоња и црвени доле али и ови лазњаци мало нек одбију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВИ ЉУДИ

21.02.2016 14:49

МИЦА У ПРАВУ СИ И ТРЕБАЈУ НАМ НОВИ ЦИСТИ ЉУДИ ДА НИСУ УПРЉАНИ КРИМИНАЛОМ И ОНИ КОЈЕ НЕ МОТИВИСЕ САМО МРЗЊА И ЗАВИСТ.НОВИ ЉУДИ !!! НОВЕ ИДЕЈЕ

Name

Памтњаковиц

21.02.2016 14:46

Ово је страсно ста се догадја да господја Цениц коју сам до данас изузетно цијенио прица овакве глупости па то стварно је све обавијено велом мрзње до срзи . Идемо редом 1. Засто Павловиц банка ма колико била мала ( по тврдњама гос. Цениц) не мозе имат колатерал на територији друге дрзаве. Колатерал ваљда се мјери трзисном вриједносцу и могуцносцу конвертовања у новац. 2. Ако кредит није регистрован у Централној банци ? Ста Слободан Павловиц и неки тамо референти има са регистрацијом кредита. Он је власни а банка има оговорно лице које одговара за законитоср банке. Само ме занима кад це сдс-овци да поцну хапсит власнике М_Тела којих има на стотине јер се ради о АД друству. 3. Замислите пита се она засто Додик није објелоданио уговор о кредиту прије ове бруке и срамоте сто су ови из СЗП направили. Ба бас зато да показе колико су неспособни. 4. Дуско Томиц ........ Ја оваквих папака нисам дуго видио боље да су остали у опозицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

21.02.2016 14:54

Друзе, нема она везе са зивотом као и маса других сто се представљају као какви струцњаци и аналитицари. Ста год да се радило и истразивало око Павловица, није се смјела халабука правити у медијима јер је то могло довести до страсних посљедица за 800 запослених и њихове породице. Подрска за Павловица и раднике!

Name

Друг

21.02.2016 22:48

Колатерал је несто из цега мозес да се наплатис ако кредит не мозес да наплацујес. А мале банке као и оне велике имају правила. А основно је да ако си слузбеник на 4 године и имас 5000 плату не мозес да собијес кредит на 20 година и висе са мјесецном ратом од 50 000. То и будала зна. Колатерал се не узима ако није имовина у власниству или ако преко банке није купио некретнину на хипотеку а није. Није био власник ницега а хтио је да ти ниста да под хипотеку. А да не казем како би предуда суда у БиХ којег Баја не признаје могла да нареди неком у Србији да имовину Додика да на располагање банци. Ста да сутра он рецену некретнину пребаци на свога сина нема обавезу да куцу дрзи укњизену на своје име. Како це се онда банка наплатити. Ова компликована процедура и јесте због тога да се приказе како је куцу добио из кредита а не сетањем кеса сто суд настоји да доказе. Рајфајзен банка му за исту некретнину под ивим условима не би дала ни по марке кредита а нити једна друга озбиљна банка. И док ви ститите запослене тако сто афере гурате под тепих то њих кад банка оде у стецај сигурно неце спасити

Name

Збуњен

21.02.2016 15:23

Интересује ме какав је профил особе која оставља своју зивотну устедјевину у банкама типа Бобар,Банка Српске или Павловиц банка? Јесам ли ја једини коме је то ван сваке памети?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

21.02.2016 15:38

НИСИ

Name

Конацно

23.02.2016 13:04

Несто паметно

Name

€€$$$$$$€€

23.02.2016 16:05

Збуњени,зо је одлично питање,на крају ће испасти да је и павловић банка измужена крава,депоненти ће извући дебљи крај

Name

Бијељима радмик

21.02.2016 15:31

Висе ми је бас доста и подрске и лајања на Слободана Павловица ко да само у Павловицу имају радници ,па били су и код Бобара радници па се нико није ни поцесао а сви су били пријављени на кпл.плате .Цак ста висе на Слобомиру нису радници примили плате од Септембра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

21.02.2016 15:34

Млатис глупости,банка је приватна без марке друственог капитала знаци мозе да да кредит коме хоце.А ти кад си била у влади није нам ниста боље било.Ако се узме у обзир да вам кцерка ради у Транспарент И. није теско закљуцити у ције име и за цији рацун блатите цовјека коме моземо захвалити на 800 радних места и то добро плацених.Колико сте их ви отворили господјо Цениц?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Додиц

21.02.2016 19:23

Ста це мо сад са Павловицевом свалерком,куд с њом?

Name

Сине Боки

21.02.2016 19:45

Ако је банка приватна то не значи да може да ради како хоче. Ту постоје стриктне контроле. Ни једна банка у РС -у неможе више од 5 000 км, са твом приватног рачуна пребацити на твој приватни рачун у иностранству. Смијешно али истинито.Колико треба времена физичком лицу да заврши такву трансакцију од 1,5 милиона.?....? Ко невјерује нек провјери.

Name

адвокат

21.02.2016 19:49

Јесте банка приватна али мора пословати у складу са законском регулативом. И да не дјели Павловић свој новац, него и депоyизе грађана, предузећа, и других правних лица која послују путем те мале бнаке. И Бобар није покрео 250 милиона свог новца него депозите грађана, предузећа, фондова. Ето и не лупетај.

Name

Клипане

21.02.2016 22:33

Правиш се паметан, а? Банка није дала свој новац Додику него је од Додика примила 1,500,000 КМ - КЕША - без да пита за поријекло новца. То се зове прање пара. И то од кога је примила, од премијера. Откуд премијеру 1,500,000 КМ кеша? Од плате то не може уштедјети да је 35 година био премијер. Кажеш да банка може дати кредит коме хоће. То није тачно. Толики износ кредита се може одобрити само регистрованом правном лицу а не физичкој особи. Уз то, банка мора алармирати контролне органе ако тај милион и по марака враћа на начин да доноси кеш и уплаћује, а нема поријекло новца. Потрошачки кредит од 5000КМ је једно а кредит од милион и по је нешто друго! Ако неко други, то јест нека фирма враћа кредит за њега, сад ја тебе питам зашто би то тај други, то јест та фирма, радила? Дај ти враћај 100,000 КМ за мене, не мораш милион и по. Нравно да нећеш. То би та друга фирма радила само ако јој је премијер ваљао код мутних послова с државом то јест буџетом. А Додик је цар у мутним пословима. Е сад ће му то све на нос изаћи. А ти се и даље прави паметан.

Name

камелеон

21.02.2016 15:45

Свака истрага о наводном криминалу која се више води у медијима него у надлежним правосудим институцијама је обична спекулација и предодређена је на пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београђанка

21.02.2016 15:47

А што не дођете до Београда - до Пореске управе, да преконтролишете када је г. Додик платио порез и колико је времена и по чијем наређењу тај предмет (куповина виле) био у ладици? За десет минута се отвара наставак афере у Београду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре београдјанка

21.02.2016 22:07

Власник Виле је прије продаје била Комерцијонална Банка са сједистем у Београду. Порез на куповину некретнина плаца продавац или купац, зависно како су се предходно договорилу. Наведена Банка је тај објекат добила као хипотеку на кредит који није отплациван.

Name

луткар

21.02.2016 22:48

Додик и јест шеф једне од важнијих филијала београдског организованог криминала у Републици Српској. Радио је он и на своју руку али је прије свега њих опслуживао. А они су му одрадјивали предизборне кампање јер им је био неопходан. Бојим се да је и налог за ликвидацију гдина Милана Вукелића дошао из Београда а и убица који је монтирао пластични експлозив под његово ауто лако такодје може бити из Србије. Зато се Васићу диже коса на глави кад му неко затражи да каже ко је убио Милана Вукелића. једног дана ће се ипак све сазнати. Мислим да се то неће ни забавити.

Name

дане

21.02.2016 16:48

Вољела би ти "да знаш да ништа не знаш а ако знаш опет ништа не знаш"Екрем Јеврић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

21.02.2016 20:56

Павловиц банка је озбиљно уздрмана десавањима у последњих пар седмица,то се свакако односи на смањено повјерење депозитора,раскиде ороцених улога,али и цињеницу да је мафија на целу са Милорадом Додиком направила огромну стету овој банци а резултати тога бице уоцени када се надлезне слузбе позабаве стањем у овој банци. Слободан Павловиц не сноси највеци терет стете у овом слуцају,вец онај због кога банке у овом ентитету пропадају а банкари напрасно умиру или врсе суицид

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре сарајево

22.02.2016 16:55

У праву си...

Name

Пера Дијетлиц

22.02.2016 06:10

Свака цаст на свим наведеним могуцностима малверзација,све би требало испитати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рере република

22.02.2016 09:35

Мислиш за Предсједавајућег Савјета министара БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ликови

23.02.2016 03:26

8оо радних мјеста,јос мало бице их 80 ,па један космос је имао 1000 радних мјеста а сада има 200 и немозе да опстане сто људи производе а банка да опстане ста они то производе имају мост сто наплацују за прелазак у србију ха ха ха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

23.02.2016 08:54

На власти је злочиначка организација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опи

23.02.2016 09:09

Ову зену зеле и муслимани а и сви Нормални срби за владара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУЦКО

23.02.2016 09:18

БАВИМО СЕ ТРИЦАМА И КУЦИНАМА, ДОК ВОЗОВИ ПРОЛАЗЕ. ДАЈТЕ АКЦИЈУ БРАЦО ДРАГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циро ба

23.02.2016 09:19

Ценицка га плете ли плете. Само сто је и она постала уопстена. Мора да це у политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муња

23.02.2016 09:20

Анаиза је на мјесту, али ста гладни народ има од тога. Ниста осим да губи вријеме цитајуци. Сто би се рекло "хљеба и игара"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клицко

23.02.2016 09:22

Додик це се извуци а и павловиц. Платице она ситна буранија од директорцица послусника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Барба Зване

23.02.2016 09:24

Људи овдје лупају а немају везе. Кад нам је такав народ, мора нам и Додик бити такав. Бољег нисмо ни заслузили. Неце пуци Додик док год га дрзе странци. А јос га дрзе. Он казе за ону ствар а ја казем док испуни задатак

ОДГОВОРИТЕ
Name

удовац

23.02.2016 10:30

Цудно је да ова зена није на целу дрзаве. Свака јој је на мјесту ко у Његоса. гдје је она до сада била. Циме се бави. Ста ради. Јер гледајуци њене капацитете зена мозе комотно да води једну дрзаву. како нико од политицара није успио да е уоци. Да ли је удата. Видим да је мојих година, 50-60 Ја сам удовац и радо бих је озенио. Зивим у иностранству, имам зарадјене милионе, немам обавеза према дјеци и треба ми једна овако јака зена. Не знам да ли је слободна. Нека ми се јави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пунац ИИ

23.02.2016 10:35

Зена је царица. Има муд... и у стању је доди реци све у брк а да се не боји. нема таквих ни мускараца пуно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјурица П.

23.02.2016 10:39

Господја има храбрости да попу казе по а бобу боб. Само мало је оних сто је слуцају. Кад би богдо било висе било би нам боље. А и њој

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЈЕЗМО ......

23.02.2016 12:33

БЈЕЗМО ЉУДИ ИДЕ СЛАВИЦА ИЊАЦ , КУД ОНА ПРОДЕ ТУ ТРАВА НЕ РАСТЕ ОДНОСНО ПРОПАДЕ БАНКА .......

ОДГОВОРИТЕ
Name

оснивац снсд

23.02.2016 13:44

Додик на митингу у Слобомиру сједи са Драганом Дјурдјевицем,брука и срамота за све цланове снсд-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Штрумф

23.02.2016 14:25

ао ми је шт та госпођа цениц кад је бла у власти није одрадила нее стври у капацитету који сада показује. Нспорно жена је паметна, ал колико у датим околнотима морална. Сви гледају свој лични интерес. Сад , кад је овако како је, нека покаже себе у најбољем с ветлу ипомогне овом народу с аспекта свој сруке, како видим биће прилике, ова багра ће да слти са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роса

23.02.2016 15:12

Жена редовно држи предавања а практично чиста нула!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чавче под Голупче

23.02.2016 15:50

Јел' циста, ил' остра НУЛА? Морас бити прецизнији.

Name

СЛАЗЕМ СЕ

23.02.2016 16:57

СЗП ТЕХМОЛОГИЈА НИСТА НИКАД НИСМО РАДИЛИ ЈОС МАЊЕ НАПРАВИЛИ А ХОЦЕМО СВЕ .ПА СМО МАЛО ЉУТИ . А НАЈ О ПАМЕТНИЈИ И ДА ВАМ МИ ПОКАЗЕМО КАКО МАЛИ ПЕРИЦА ЗАМИСЉА СВИЈЕТ. УОЗБИИЉИ СЕ ДРУГАРИЦЕ.

Name

гаврило

23.02.2016 16:04

Шта би,што не ухапсише Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пероб

23.02.2016 16:49

Господина Павловића подржавали су Владари осим Владе ПБ . Питајте како је купио добојску банку и све ће вам бити јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

23.02.2016 20:29

Задивљује ме количина нетачних и промашених тврдњи које је ова жена изнијела у само неколико реченица. Дипломирани економиста, госпођа Ценић, бивша министарка финансија, се пита шта је била гаранција за отплату кредита. Кирија, госпођо, кирија, у износу од 4.700 ЕУР-а. Печат на уговору о кредиту који је Томић Душко показивао, налази се на уговору о кредиту из 2008. године, а Додик је показивао уговор о кредиту из 2007. године на коме нема печата. Даље, кредит из 2008. године је остварен ради рефинансирања кредита из 2007. године, и то би Ценићка, као економиста која се разумије у финансије и банкарство, морала знати, јер се у једном дану на банкарском тржишту оствари сијасет рефинасирања или репрограма кредита на банкарском тржишту, из различитих разлога, а најчешће због измјене услова кредита, као и у овом случају. И на крају, да ти мозак експлодира, лупи жена да јој није јасно да Павловић банка, са безначајним учешћем на тржишту, узме за колатерал некретнину у другој држави. То је, бокте маз'о, кућа на Дедињу, алоо, шта је банка требала одбити то као колатерал. И ја све ово схватам,а правник сам, а Ценићка која је економиста то не схвата. Ето ти Ценићка појашњења, а и вама осталим незналицама. Довиђења и пријатно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

23.02.2016 22:21

Цеца краљица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Препоручам

23.02.2016 22:24

Систер, ајд ућути. Имаш добро утрениран наступ, динамику и то је то. Лично сам те у СА непосредно посматрао у две ситуације. Него ајде учини добро дјело и своју памет подијели несебично са онима који се сада боре да отклоне зло, ову постојећу власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

21.09.2016 18:58

Имам новац у истој и упласио сам се

ОДГОВОРИТЕ