У Брчком отворена нова зграда Полиције

Градња је почела прије седам година, а захваљујући преузимању вођења и надзора пројекта крајем 2013. УНДП-а, те удруживањем средстава ове развојне агенције, Европске уније и локалне Владе, за само годину дана објекат корисне површине 9.000 метара квадратних је завршен и спреман за усељење Полиције и регионалних канцеларија Државне граничне службе и Службе за послове са странцима.

Босна и Херцеговина 17.02.2016 | 22:42
У Брчком отворена нова зграда Полиције

“Изузетно је важно да смо на партнерским односима удружили средства и показали да је то најефикаснији начин за овај и много других послова које УНДП, Европска Унија и локалне заједнице реализују у БиХ. УНДП је пуно улагао у дистрикт од његове успоставе до санације штета насталих у великој поплави прије двије године и ми смо врло задовољни односом локалне власти у тим активностима”, нагласила је резидентна представница УНДП-а у БиХ Сезин Синаноглу.

Отварању објекта присуствовао је први замјеник високог представника и супервизор за Брчко Брус Бертон, који није пропустио прилику да нагласи, алудирајући на кризу власти у Брчком, да је “изградња зграде Полиције на партнерским односима примјер како би требало да раде Влада и Скупштина дистрикта”.

Након симболичног отварања зграде Полиције, званичници и учесници свечаности разгледали су унутрашњост објекта чије је усељење најављено средином ове године.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПОСМАТРАЦ

18.02.2016 00:57

То је вазно да полиција има гдје да се смести одакле мозе безбједност да прати, да туце и уцењује недузан народ!

ОДГОВОРИТЕ