Вилијамс: Ја све бољи, Гробари најбољи!

Америчког кошаркаша очекује још већа улога због повреде Боже Ђумића. Каже да пред бољим навијачима од Гробара није играо.

Кошарка 14.02.2016 | 21:00
Вилијамс: Ја све бољи, Гробари најбољи!

Кошаркаши Партизана ће до краја такмичења у АБА Лиги морати да играју без Боже Ђумића који ће због лома кости у стопалу одсуствовати бар шест недеља, па је јасно да ће Дарел Вилијамс, последње појачање црно-белих, морати да заблиста као у Белгији.

Када је долазио у клуб, Александар Џикић казао је да ће донети "мишиће у рекету" и "помоћи у скоку", а како пролази период адаптације, Дарел Вилијамс игра све боље за Партизан. Још увек покушава да се навикне на другачији судијски критеријум.

У првој утакмици у којој није "избачен" због личних грешака, Дарел Вилијамс је оставио добар утисак и постигао је шест поена, без промашаја, у победи над Задром.

"У тој утакмици сам се вратио после повреде и било је веома узбудљиво. Надам се да ћу у будуће остати здрав. Трудићу се да играм све боље. Поента је у томе да у сваком тренутку будеш спреман јер никад не знаш када ћеш бити потребан тиму, када ћете тренер позвати да уђеш. Зато се трудим да увек будем спреман. То је оно што радим.", казао је за "Спортски журнал" Дарел Вилијамс.

Каже и да мисли да се добро уклопио и да своје задатке испуњава добро, а посебно су га импресионирали навијачи Партизана.

"Најбољи навијачи на свету, ово је најбоље окружење у коме сам икада играо. Срећан сам што сам део Партизана", поручио је Вилијамс за крај разговора за "Журнал".

Коментари / 0

Оставите коментар