Мајда се бори са посљедицама болести

Мајда, једна од ходајућих легенди бањалуке, недавно је доживјела мождани удар и након лијечења смјештена је у Центар за непокретне особе. Бањалучани је знају као особу ведра духа која је ријетко када пропуштала концерте популарних музичара у нашем граду, а на Чолићеве је одлазила широм бивше Југе.

Република Српска 10.02.2016 | 14:10
Мајда се бори са посљедицама болести

Скоро да нема никог у Бањалуци ко није чуо за Мајду Арнаутовић, Бањалучанку познату као велику обожаватељку Здравка Чолића и његових пјесама.

О њеној великој љубави према Чоли свједочи и то да је њено име заведено међу око 700 имена његових највећих обожавалаца из бивше Југославије и иностранства на интернет страници фанова ове велике звијезде музичке сцене бивше заједничке државе.

Мајда Арнаутовић рођена је 4. маја 1956. године у бањалуци, по занимању је кројачица, а омиљене пјесме су јој: „Једина”, „Маслинасто зелена”, „Кад би моја била”. И ријечи: „Волим га највише на свијету, а и он мене воли највише”.

На Фејсбуку се појавила информација да је Мајда недавно имала мождани удар, и да је након лијечења у болници, смјештена у Центар за непокретне особе.

Биби Бејтић, који је ту информацију и објавио, замолио је све добре људе да је не забораве, да је позову и посјете јер она то заиста заслужује…

Извор: Истинито

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Раде.

10.02.2016 14:27

Прекуче сам је видјео у Геронтолошком центру у Б.Луци.Особље се дивно односи према њој.

ОДГОВОРИТЕ