Majda se bori sa posljedicama bolesti

Majda, jedna od hodajućih legendi banjaluke, nedavno je doživjela moždani udar i nakon liječenja smještena je u Centar za nepokretne osobe. Banjalučani je znaju kao osobu vedra duha koja je rijetko kada propuštala koncerte popularnih muzičara u našem gradu, a na Čolićeve je odlazila širom bivše Juge.

Republika Srpska 10.02.2016 | 14:10
Majda se bori sa posljedicama bolesti

Skoro da nema nikog u Banjaluci ko nije čuo za Majdu Arnautović, Banjalučanku poznatu kao veliku obožavateljku Zdravka Čolića i njegovih pjesama.

O njenoj velikoj ljubavi prema Čoli svjedoči i to da je njeno ime zavedeno među oko 700 imena njegovih najvećih obožavalaca iz bivše Jugoslavije i inostranstva na internet stranici fanova ove velike zvijezde muzičke scene bivše zajedničke države.

Majda Arnautović rođena je 4. maja 1956. godine u banjaluci, po zanimanju je krojačica, a omiljene pjesme su joj: „Jedina”, „Maslinasto zelena”, „Kad bi moja bila”. I riječi: „Volim ga najviše na svijetu, a i on mene voli najviše”.

Na Fejsbuku se pojavila informacija da je Majda nedavno imala moždani udar, i da je nakon liječenja u bolnici, smještena u Centar za nepokretne osobe.

Bibi Bejtić, koji je tu informaciju i objavio, zamolio je sve dobre ljude da je ne zaborave, da je pozovu i posjete jer ona to zaista zaslužuje…

Izvor: Istinito

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rade.

10.02.2016 14:27

Prekuče sam je vidjeo u Gerontološkom centru u B.Luci.Osoblje se divno odnosi prema njoj.

ODGOVORITE