Амајлије код Бијељине: Нађена мртва беба

У Амајлијама код Бијељине јутрос је у нађена мртва двоипомјесечна беба, сазнаје БН ТВ.

Република Српска 05.02.2016 | 19:21
Амајлије код Бијељине: Нађена мртва беба

Несретни родитељи су јутрос у кревету пронашли мртву бебу иницијала Д.Д. иако су је живу и здраву синоћ смјестили у кревет. 

Родитељи су према наводима мртвозорника Дома здравља Бијељина рекли да је дијете здраво рођено из нормалне и здраве трудноће, те здраво и нахрањено смјештено синоћ у кревет на спавање.

Родитељи су обавијестили Хитну помоћ Бијељина у 6.45 часова, а дежурни мртвозорник Дома здравља Срђан Мијатовић је на мјесту догађаја констатовао смрт дјетета, потврђено је за БН ТВ.

С обзиром да је дијете добро напредовало те због околности самог случаја, мртвозорник Мијатовић који је отишао на мјесто догађаја је обавијестио МУП Српске, односно ЦЈБ Бијељина.

Из ЦЈБ Бијељина су нам потврдили да су обавијестили Окружно тужилаштво у Бијељини које је за сутра, 6. фебруар, заказало обдукцију бебе.

БН ТВ

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

јол

05.02.2016 18:34

Народ воли сваста да ради а неце да храни.Треба кондоме дијелити даба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

05.02.2016 20:49

Јави се на психијатрију да те смјесте ја ћу ти до краја живота плаћати смјештај

Name

абц

05.02.2016 20:32

Андјеле нека ти је лака земља а родитеље испитати несто ту нестима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааааа

06.02.2016 09:16

Дијете од 2,5 мјесеца остављати са мало старијим близанцима да је цувају. Дијете које по 3 сата плаце само. Осталу дјецу треба одузети која су висе гладна него сита,у нехигијенским условима. На -15 дјеца са оспицама и у кратким панталонама ходају док се отац и мајка опијају. Јос на то додати да је пас са њима у стану и да су ваши највјероватније од пса пресле на дјецу. Ето тако је дијете нахрањено и здраво отисло на спавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нада

07.02.2016 06:49

Ако знате да су гладна дјеца буди хуман па и нахрани него што писес овакве глупости родитељи немају ни сами шта да једу живе дан и комад крива вам је дрзава у којој нема услова за зивот социјално угроженим ко си ти да кривиш некога а да незнас како трње гази цјелога живота.?!! Андјеле поцивај у миру а родитељима моје сауцесце