Amajlije kod Bijeljine: Nađena mrtva beba

U Amajlijama kod Bijeljine jutros je u nađena mrtva dvoipomjesečna beba, saznaje BN TV.

Republika Srpska 05.02.2016 | 19:21
Amajlije kod Bijeljine: Nađena mrtva beba

Nesretni roditelji su jutros u krevetu pronašli mrtvu bebu inicijala D.D. iako su je živu i zdravu sinoć smjestili u krevet. 

Roditelji su prema navodima mrtvozornika Doma zdravlja Bijeljina rekli da je dijete zdravo rođeno iz normalne i zdrave trudnoće, te zdravo i nahranjeno smješteno sinoć u krevet na spavanje.

Roditelji su obavijestili Hitnu pomoć Bijeljina u 6.45 časova, a dežurni mrtvozornik Doma zdravlja Srđan Mijatović je na mjestu događaja konstatovao smrt djeteta, potvrđeno je za BN TV.

S obzirom da je dijete dobro napredovalo te zbog okolnosti samog slučaja, mrtvozornik Mijatović koji je otišao na mjesto događaja je obavijestio MUP Srpske, odnosno CJB Bijeljina.

Iz CJB Bijeljina su nam potvrdili da su obavijestili Okružno tužilaštvo u Bijeljini koje je za sutra, 6. februar, zakazalo obdukciju bebe.

BN TV

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

jol

05.02.2016 18:34

Narod voli svasta da radi a nece da hrani.Treba kondome dijeliti daba.

ODGOVORITE
Name

Aa

05.02.2016 20:49

Javi se na psihijatriju da te smjeste ja ću ti do kraja života plaćati smještaj

Name

abc

05.02.2016 20:32

Andjele neka ti je laka zemlja a roditelje ispitati nesto tu nestima.

ODGOVORITE
Name

aaaaa

06.02.2016 09:16

Dijete od 2,5 mjeseca ostavljati sa malo starijim blizancima da je cuvaju. Dijete koje po 3 sata place samo. Ostalu djecu treba oduzeti koja su vise gladna nego sita,u nehigijenskim uslovima. Na -15 djeca sa ospicama i u kratkim pantalonama hodaju dok se otac i majka opijaju. Jos na to dodati da je pas sa njima u stanu i da su vaši najvjerovatnije od psa presle na djecu. Eto tako je dijete nahranjeno i zdravo otislo na spavanje.

ODGOVORITE
Name

nada

07.02.2016 06:49

Ako znate da su gladna djeca budi human pa i nahrani nego što pises ovakve gluposti roditelji nemaju ni sami šta da jedu žive dan i komad kriva vam je drzava u kojoj nema uslova za zivot socijalno ugroženim ko si ti da kriviš nekoga a da neznas kako trnje gazi cjeloga života.?!! Andjele pocivaj u miru a roditeljima moje saucesce