Желе да мрзе Новака, али не знају како!?

Новаче Ђоковићу, желимо да те мрзимо јер си победио Ендија Марија, можеш ли да престанеш да будеш тако фин? - ово је наслов у једним енглеским новинама а у вези са Ђоковићевом хуманитарном акцијом.

Свијет 02.02.2016 | 22:44
Желе да мрзе Новака, али не знају како!?

Подсетимо, Ђоковић је након велике шесте по реду победе на Аустралиан Опену обишао хуманитарну организацију "Мелбоурне Цитy Миссион" која помаже неким од најугроженијих група деце из Мелбурна, играо се са њима и донирао у име своје фондације 20.000 долара као подршку њиховом раду.

"Он је најбољи тенисер света и неко ко је недавно сломио срце Ендију Мареју победивши га у финалу Асутралија опена.

Али одмах пошто је 6. пут освојио Аустралијан опен, Ђоковић је показао и своју другу страну - освојио је срца као шампион хуманости. Чак и најзагриженији Марејеви навијачи морали би да признају да је не могуће не волети Ђоковића", пише британски Даилy Рецорд.

Ђоковић је у Мелбурну провео дан играјући се са децом, с којом је сликао, певао им, давао аутограме и наравно мало играо и тенис.

Извор: Курир

 

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Браво

02.02.2016 14:49

Браво за све што си у животу урадио и што нам доносиш осмијехе на лица и радост☺☺

ОДГОВОРИТЕ
Name

весна

02.02.2016 15:06

Свјетла тацко насе тмурне садасњости

ОДГОВОРИТЕ
Name

маркетинг

02.02.2016 15:49

Још један његов маркентишки покушај да придобије публику којој није омиљен.Умјесто што је донирао 20 хиљада долара за угрожену дјецу у сиромашном" Мелбрну,боље би било да их је усмјерио дјеци у енклавама на Косову ,чиме би још једном скренуо пажњу на нељудске услове у којима они живе на европском тлу у 21. вијеку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

02.02.2016 17:12

Нолету маркетинг уопште није потребан. Он више не мора узети рекет у руку ако не жели. Одакле знаш да не донира косовској дјеци? Можда то ради баш зато што неће да прави маркетинг на мукама свог народа.

Name

За маркентинг од Миро Семберац

02.02.2016 18:27

Маркетинг - прије него сто се латис пера и поцнес некога оговарати информиси се - иди гуглај ...Ноле вец одавно тамо донира... Има фондацију Дјоковиц за помаганње дјеце тренутно брине о 1500 малисана,,,даривао је Косовској Митровици најмодернија Амбулантна кола. А да не спмињем колико је милиона у кесху донирао.