Žele da mrze Novaka, ali ne znaju kako!?

Novače Đokoviću, želimo da te mrzimo jer si pobedio Endija Marija, možeš li da prestaneš da budeš tako fin? - ovo je naslov u jednim engleskim novinama a u vezi sa Đokovićevom humanitarnom akcijom.

Svijet 02.02.2016 | 22:44
Žele da mrze Novaka, ali ne znaju kako!?

Podsetimo, Đoković je nakon velike šeste po redu pobede na Australian Openu obišao humanitarnu organizaciju "Melbourne City Mission" koja pomaže nekim od najugroženijih grupa dece iz Melburna, igrao se sa njima i donirao u ime svoje fondacije 20.000 dolara kao podršku njihovom radu.

"On je najbolji teniser sveta i neko ko je nedavno slomio srce Endiju Mareju pobedivši ga u finalu Asutralija opena.

Ali odmah pošto je 6. put osvojio Australijan open, Đoković je pokazao i svoju drugu stranu - osvojio je srca kao šampion humanosti. Čak i najzagriženiji Marejevi navijači morali bi da priznaju da je ne moguće ne voleti Đokovića", piše britanski Daily Record.

Đoković je u Melburnu proveo dan igrajući se sa decom, s kojom je slikao, pevao im, davao autograme i naravno malo igrao i tenis.

Izvor: Kurir

 

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Bravo

02.02.2016 14:49

Bravo za sve što si u životu uradio i što nam donosiš osmijehe na lica i radost☺☺

ODGOVORITE
Name

vesna

02.02.2016 15:06

Svjetla tacko nase tmurne sadasnjosti

ODGOVORITE
Name

marketing

02.02.2016 15:49

Još jedan njegov markentiški pokušaj da pridobije publiku kojoj nije omiljen.Umjesto što je donirao 20 hiljada dolara za ugroženu djecu u siromašnom" Melbrnu,bolje bi bilo da ih je usmjerio djeci u enklavama na Kosovu ,čime bi još jednom skrenuo pažnju na neljudske uslove u kojima oni žive na evropskom tlu u 21. vijeku.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

02.02.2016 17:12

Noletu marketing uopšte nije potreban. On više ne mora uzeti reket u ruku ako ne želi. Odakle znaš da ne donira kosovskoj djeci? Možda to radi baš zato što neće da pravi marketing na mukama svog naroda.

Name

Za markenting od Miro Semberac

02.02.2016 18:27

Marketing - prije nego sto se latis pera i pocnes nekoga ogovarati informisi se - idi guglaj ...Nole vec odavno tamo donira... Ima fondaciju Djokovic za pomagannje djece trenutno brine o 1500 malisana,,,darivao je Kosovskoj Mitrovici najmodernija Ambulantna kola. A da ne spminjem koliko je miliona u keshu donirao.