Крвави обрачун у Новом Граду

Радован Бабић (34) из Новог Града приведен је због сумње да је, након свађе, ножем избо суграђанина Фејзулаха Диздаревића (37), потврђено је у полицији.

Република Српска 01.02.2016 | 22:01
Крвави обрачун у Новом Граду

Наводећи иницијале учесника крвавог обрачуна, из ЦЈБ Приједор је саопштено да им је случај пријављен у ноћи између петка и суботе, из новоградске хитне помоћи, гдје је Диздаревић примљен с повредама грудног коша.

"Радећи на расвјетљавању случаја, истражиоци су утврдили да је до обрачуна дошло у Улици Милоша Обилића у Новом Граду. Р. Б. се након рањавања Ф. Д. удаљио са лица мјеста, али је око поноћи пронађен у Улици Карађорђа Петровића и лишен је слободе", саопштено је из полиције.

Како сазнајемо, пронађен је и нож којим је Бабић насрнуо на Фејзовића, а истражиоци вјерују да су актери обрачуна за вријеме сукоба били пијани. Против Р. Б. слиједи извјештај надлежном тужилаштву, за кривично дјело наношење тешке тјелесне повреде.

Како сазнајемо, Диздаревићево здравствено стање је стабилно и он је пуштен на кућно лијечење.

Извор: Пресс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

01.02.2016 22:01

У Америци годишње на путевима погине преко педесет хиљада људи, а код нас буде избодено ножем десесетак и још се желимо. Ни Американцима ни нама не треба нови рат већ га имамо. Американци на путевима наши у РАКИЈИ која свједочи о вјери нашој!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

01.02.2016 23:47

Ето ти сад. Само га је мало пикно ножем,испод врата,одмах новинари и полиција на лицу места. Није више ни РС оно што је била.

ОДГОВОРИТЕ