Барцокас: У Пиониру је било уживање! У Русији је као у цркви!

Тренер Локомотиве Јоргос Барцокас рекао је да треба уживати у амбијенту Пионира, истакавши да је у Русији атмосфера 'као у цркви'.

Кошарка 30.01.2016 | 19:00
Барцокас: У Пиониру је било уживање! У Русији је као у цркви!

"Желим да честитам Звезди, играли су чврсто у одбрани, нисмо могли да контролишемо емоције са оваквом публиком и атмосфером. Наша одбрана је била катастрофална у првом полувремену за мене, а нама је раније одбрана давала самопоуздање за игру у офанзиви. Дозволили смо Милеру и Кинсију да стекну самопоуздање. Прва утакмица је била све за мене у овом мечу, али морамо боље у овом периоду игре. Хоћу да честитам, окрећемо се новим мечевима", рекао је Барцокас.

Црвена звезда победила је у Пиониру Локомотиву Кубањ у петом колу групе Е Топ 16 фазе Евролигеи направила значајан корак пред наставак такмичења.

"Некад само треба уживати у оваквом амбијенту, у Русији је атмосфера као да се игра у цркви. За ово смо се спремали, нису ме изненадили, играли су одлично против Ефеса у Истанбулу и изгубили поготком практично уз звук сирене, добили су Панатинаикос у Атини, савладали Уникаху. Направили су три измене у саставу, имају хемију у тиму, јаки су кандидати за Топ 8. Три меча смо добили у Топ 16, али нисмо непобедиви. Имамо проблеме са повредама, повреде су тежак фактор за нас, уз не баш завидан положај Краснодара до ког мора да се путује преко Москве", додао је Грк.

Коментари / 0

Оставите коментар