Barcokas: U Pioniru je bilo uživanje! U Rusiji je kao u crkvi!

Trener Lokomotive Jorgos Barcokas rekao je da treba uživati u ambijentu Pionira, istakavši da je u Rusiji atmosfera 'kao u crkvi'.

Košarka 30.01.2016 | 19:00
Barcokas: U Pioniru je bilo uživanje! U Rusiji je kao u crkvi!

"Želim da čestitam Zvezdi, igrali su čvrsto u odbrani, nismo mogli da kontrolišemo emocije sa ovakvom publikom i atmosferom. Naša odbrana je bila katastrofalna u prvom poluvremenu za mene, a nama je ranije odbrana davala samopouzdanje za igru u ofanzivi. Dozvolili smo Mileru i Kinsiju da steknu samopouzdanje. Prva utakmica je bila sve za mene u ovom meču, ali moramo bolje u ovom periodu igre. Hoću da čestitam, okrećemo se novim mečevima", rekao je Barcokas.

Crvena zvezda pobedila je u Pioniru Lokomotivu Kubanj u petom kolu grupe E Top 16 faze Evroligei napravila značajan korak pred nastavak takmičenja.

"Nekad samo treba uživati u ovakvom ambijentu, u Rusiji je atmosfera kao da se igra u crkvi. Za ovo smo se spremali, nisu me iznenadili, igrali su odlično protiv Efesa u Istanbulu i izgubili pogotkom praktično uz zvuk sirene, dobili su Panatinaikos u Atini, savladali Unikahu. Napravili su tri izmene u sastavu, imaju hemiju u timu, jaki su kandidati za Top 8. Tri meča smo dobili u Top 16, ali nismo nepobedivi. Imamo probleme sa povredama, povrede su težak faktor za nas, uz ne baš zavidan položaj Krasnodara do kog mora da se putuje preko Moskve", dodao je Grk.

Komentari / 0

Ostavite komentar