Милићи: Поново позив Дукићу на полиграф!

У отвореном писму које је у седмици иза нас послао Слободан Васиљевић, човјек који мјесецима указује на противзаконите радње првог човјека компаније Боксит, Рајка Дукића, истог је позвао на заједнички полиграф.

Република Српска 29.01.2016 | 22:56
Милићи: Поново позив Дукићу на полиграф!

У том писму, Васиљевић позива Дукића да заједно оду на полиграф, приликом којег би Дукићу поставио четири питања:

"1. Да ли си ти наручио убиство Младена Мимића?

2. Да ли знаш ко је извршилац овог злочина?

3. Да ли си ти лично брутално претукао трудну Зорицу Маринковић?

4. Да ли си ти лично претукао Јелену Симић?"

Слободан Васиљевић сматра да Дукић не смије да се одазове полиграфском тестирању искључиво из разлога што га не би прошао и подсјећа да је на митингу подршке који је сам себи организовао, Дукић рекао да је спреман отићи на тестирање. За то постоји 800 свједока.

"Ја ћу, Дукићу, све ове тврдње доказати, а наредних дана ћу дати и званичну изјаву надлежним институцијама. Да учиним и теби на вољу, јер ти волиш полиграф, све наводе ћу потврдити на детектору лажи и даље вјерујући да ћеш ти одржати ријеч и подвргнути се истом, зарад истине и правде, као велики борац за исту...", изјавио је Васиљевић.

Подсјећамо на изјаву коју је власник компаније "Боксит" дао пред 800 људи:

"На крају пред Вама овдје присутним и представницима медија, овом непристојном друштву, које чини удружени рушилачки подухват, нудим пристојну понуду да одаберу сертификовану институцију, која се бави полиграфским испитивањем, па да нпр. ако код десет тврдњи, које су изнијели о мени и компанији, прођу бар на једној, добију сви по 50.000 марака.

Уколико од тих њихових десет тврдњи ја прођем на свима, тражим да се јавно извину мени и свима којима су својим прљавим и злим намјерама и поступцима, лажући и клевећући нанијели штету, а уколико не прођем бар на једном питању исплатићу свима горе наведени износ, а дотле нека буде по оној народној: Пси лају, каравани пролазе. Компанија `Боксит` , огромна већина грађана Милића, а то се показало на изборима, велика су глава за ситне штакоре..."

Извор: Фронтал.ба

Коментари / 90

Оставите коментар
Name

Муп

29.01.2016 15:30

Дукицу убицо знамо ми у Милицима одговоре и без полиграфа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокати

30.01.2016 07:38

Чувај паре, све цемо ти ми узети:)

Name

милици

29.01.2016 15:41

Дукицу одазови се, обецао си на митингу. Сам си ово тразио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хајде убицо

29.01.2016 16:23

Засто се Дукицу не одазовес на полиграф сто си обецао, не смијес Дукицу, јер је све истина.Ти си убица и тески лазовцина, твоја владавина се заснива на лазима пропалицо једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милицанин

29.01.2016 16:27

Долијасе и теби Дукицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

клапац

29.01.2016 16:33

Гдје има дима и ма и ватре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛИЦИ

29.01.2016 16:34

НЕ ТРЕБАЈУ НАМА ОДГОВОРИ ОД ДУКИЦА, И ПТИЦЕ НА ГРАНИ ЗНАЈУ ДА ЈЕ РАЈКО КРИМИНАЛАЦ, УБИЦА, ЛОПОВ, ЛАЗОВ ......ОВАЈ МОНСТРУМ НЕМА НИЈЕДНУ ПОЗИТИВНУ ОСОБИНУ. ДЈУБРЕ У ПРАВОМ СМИСЛУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИПпостењацина

29.01.2016 16:41

Препао се Дукиц хапсења па писе свима јадник. Не прави Дукицу цијели свој зивот зртву од себе. Јадницак јос це се сазалити људи на тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко са Бирца

29.01.2016 16:48

Пролупао је скроз, замрсио се јадник а проблеми се само нагомилавају. Јуце ставио на листу Славка Сарца, данас нема ни трага од те објаве, али је додао пријатеља Мурата Авдуца. Није њему лако....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЧЕКИВАЊА

29.01.2016 16:49

Ви очекујете од човека да изађе на полиграф који се иживљава над жртвама тако што их погрдним именима назива или спева погрдне песме о њима. Човек који не зна шта су моралне вредности. Погледајте само снимке тог скупа, па ћете се уверити колико човек изнесе лажи и оста жив. Понуда је окачена мачку о реп пре него што је изречена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

29.01.2016 16:49

Па Рајцине јел то хоце Јелену да ти отме Славко Сарац. А јака ствар сто му забрањујес да улази у тај твој усрани мотел.Па зар неко мозе леци са Јеленом послије тебе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАТКО

29.01.2016 17:18

ДУКИЦУ, ЦВЈЕТКО вец под којим се псеудонимом кријес, иритирао си ме својом прицом, и ево огласавам се и ја, а имао бих много тога реци када си ти у питању, јер сам свједок времена твоје аутократске владавине, а и сам сам је осјетио на својој кози као и многи други цасни и постени радници који су гласно размисљали. Митинг подрске који си организовао за себе и због себе под називом СТОП НАСИЉУ, далеко би примјереније било да је носио назив СТОП ИСТИНИ, јер не боле тебе Дукицу клевете и лази, тебе је дубоко потресла истина, а једини нацин борбе против истине је лаз. Искористио си митинг да износис низ оптузби и лази на гологузане и никоговице и да идес дотле да они својим цињењем врсе удар не само на Дукица, него и на компанију, општину, дрзаву и њене институције. Не русе дрзаву и њене инст, гологузани и никоговици ,вец моцници и месетари,као сто си ти.И јос казес да те се они не дотицу, вец на против јацају твоју позицију. 1/3 свог излагања си посветио хвалисању о улагањима у Милице, а два града као Милици упропастио си својим радом и погресним цињењем. 2/3 излагања си посветио никоговицима и гологузанима, и показао да те они ипак дотицу. У свом излагању Дукицу не дајес одговоре на многа постављена питања, и на теби својствен нацин кад немас ваљане аргументе измисљас неке завјереницке групе иза којих стоји БН ТВ, врхуска СДС... Познавајуци ову проблематику ,могу реци да иза овог одвазног и храброг момка, који је у овом рату са тобом, а који си ти запоцео, и ти то добро знас, не стоји нико, иза њега стоји само ИСТИНА. Данас сам му се и ја придрузио, сутра це и многи други, и тако се ствара армија незадовољних, цију си дјецу оставио без хљеба јер си ти тако зелио, а могло ти се. Дукицу, треба да ти је јасно да велики број постених радника компаније подрзава овог момка, а уз тебе су само полтрони и улизице, који цувају своје позиције/добро су се ухљебили, а ти их најмање интересујес. Познавајуци овог момка, знам да це ици до краја, неце му бити лако да се бори против великог лазова, криминалца, лопова, али не мозе се све ни парама купити. ПРАВДА ЈЕ СПОРА АЛИ ДОСТИЗНА, увјерицес се Дукицу у то, ако нас зивот не изда МЕНЕ ИЛИ ТЕБЕ. ИДЕМО ДАЉЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

29.01.2016 17:54

Свака цаст

Name

милицанка

29.01.2016 18:01

СВАКА ПОХВАЛА ЗА КОМЕНТАР,МИЛИЦАНИ ДАЈМО ПОДРСКУ ОВОМ МОМКУ,ЛОПОВУ СЕ ВЕЦ НАЗИРЕ КРАЈ; НЕ ЗНА ВИСЕ СТА РАДИ; У ЛАЗИ СУ КРАТКЕ НОГЕ.

Name

ре

29.01.2016 18:02

Ратко свака цаст, циста десетка

Name

Цвјетко

29.01.2016 20:00

Ја се потписујем са Цвјетко а нисам Рајко Дукић. Износите много мржње према фирми "Боксит" и Рајку. По мом мишљењу требало би стати са тиме а ако има неких неправилности испитаће их надлежни органи.Све вријеме указујем на то што је позитивно а то је МОГУЋНОСТ ДА СЕ РАДИ И ЗАРАЂУЈЕ у "Боксит"-у. Плате какве , такве су али их има. Не размишљате уопште шта ће се десити ако стане "Боксит" што је некима жеља. Како је у Власеници, Шековићима, Хан Пијеску... ТУГА што се привреде тиче. "Боксит" запошљава 700 радника. Мало ли је ? О томе размислите.

Name

ннн

29.01.2016 20:26

Цвјетко кога правис будалом каква мрзња према Бокситу видис да цовјек оптузује Дукица лицно....цитас ли ти ..нека Дукиц стане са својим будаластинама па це и Васиљевиц стати сигурно ...гдје има ватре има и дима.

Name

Рајко

29.01.2016 17:26

Дукицу одговори. Немој плакати РАК-у сад. Познајем овог момка и постен је до срзи али и опасан у намјери. Никад није блефирао. Не знам како цес се извуци из овога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

морено

29.01.2016 17:50

Излази Дукицу смраде један из мотела. Мотел је постојао и прије тебе , него си се сада ти уселио са својим ментолом гдје оргијате и здерете о троску тих јадника радника из пилане, јаме итд. Од њихове дјеце отимате не требало вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

y

29.01.2016 18:25

БРУКА И СРАМОТА,ДОК МНОГА ДЈЕЦА КОЈА СУ ЗАВРСИЛА ФАКУЛТЕТЕ ПОСТЕНО,СЈЕДЕ НА БИРОУ,А ЊЕГОВ СИН ПО ЦИЈЕЛИ ДАН ЦУЦИ НА РАЈКОВОМ ТОРЊУ И ПУСТА ДРОН,ТО МОГУ САМО ИМБЕЦИЛИ,СТА ДРУГО РЕЦИ ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛЦА ОД 40 ГОД.ОБЕЗБЈЕДИО ЈЕ ТАТА постеним радом И ПРАУНУЦИЦЕ,ДОК РАДНИЦИ КОМПАНИЈЕ И ПЕНЗИОНЕРИ,ЈЕДВА ПРЕЗИВЉАВАЈУ,АЛ ДОЦЕ ДЈАВО ПО СВОЈЕ,НАЈЦАСНИЈЕ И НАЈЉЕПСЕ ЈЕ ИМАТИ ЦИСТ ОБРАЗ И МИРНУ САВЈЕСТ,ТО СЕ ПАРАМА НЕ МОЗЕ ПЛАТИТ,ЈЕЛ ТАКО ДУКИЦУ?

Name

НЕОВЛАШЋЕНО

30.01.2016 06:02

НЕОВЛАШЋЕНО СНИМАНМЊЕ ИЛИ УЛАЗАК У БИЛО ЧИЈУ ПРИВАТНОСТ СЕ КОСИ СА ЗАКОНОМ. ОТКУД ТОМ ИМБЕЦИЛУ ПРАВО ДА ТЕРОРИШЕ МИЛИЋЕ СА ДРОНОМ. ПА ОВО НЕМА И У ФИЛМОВИМА ПАТОЛОШКОГ ТИПА.

Name

ре

29.01.2016 17:55

Браво, све истина

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамо

29.01.2016 18:10

Мозе се Дукиц залити коме хоце, сви ми добро знамо ко је Дукиц. Ми цекамо правду годинама Дукицу и надамо се да цемо је доцекати и да це доци вријеме када цес одговарати за злодјела, конкретно сто се нас тице злоцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХУСЕИН

29.01.2016 18:29

ДУКИЦУ СТИДИ СЕ НЕДУЗНОГ НАРОДА ЗАКЛОПАЦЕ,ИМАС ЛИ МИРАН САН,ЗЛОТВОРЕ,БРАВО ЗА ОВОГ ХРАБРОГ МОМКА,СВИ СМО УЗ ЊЕГА

Name

В

29.01.2016 19:09

ЈОС ЈЕДНА ПРОМАСЕНА ИНВЕСТИЦИЈА ЈЕ И РОБНА КУЦА,ПА НАРОД ГА БОЈКОТУЈЕ,ТАКО ДА ЦЕ ЈЕ ПРИЈЕ ЗАТВОРИТИ НЕГО СТО ЈЕ ОТВОРИО,ЗАО МИ ЈЕ САМО ТИХ 20 РАДНИКА СТО ЦЕ ОСТАТ БЕЗ ПОСЛА,ЕТО ДУКИЦУ И КРОЗ ТО ВИДИС ДА НАРОД НИЈЕ УЗ ТЕБЕ,ДА ОСТАВИМО ПО СТРАНИ СТРАХОПОСТОВАЊЕ,ЈЕР ТО ЈЕ МЕХАНИЗАМ КОЈИ ТЕ ОДРЗАВА 40 ГОД,НА ЦЕЛУ МИЛИЦА,ЈА ПА ЈА

Name

оооо

30.01.2016 21:54

Једна мала исправка В ,није промасена инвестиција робна куца само је инвеститор промасај...а нека се запита сто је промасај.милицима треба један велики трзни центар цекали су то дуго а кад су доцекали сви се разоцарали не у робу и квалитет а ни у услугу него бас у газду и његове уцјене

Name

ре ооо

31.01.2016 12:38

Слазем се све је тако,сад це и ту бити уцјена колико морају потросити од плате за робну,а од тих биједних плата које вецина има,људи не могу купити ни основне потребстине,неко купује на вересију,на поцек,људи се сналазе како знају и умију,нису сви напунили бисаге ко Дукиц,па мозе да се луксузира и он и син. Срам их било, а Дукиц прима само готову лову без ПОЦЕКА И ВЕРЕСИЈЕ.

Name

тузно

29.01.2016 18:39

ДУКИЦ КАД ИДЕС ПРЕМА ВЛАСЕНИЦИ ПОГЛЕДАЈ ЛИЈЕВО ПРИЈЕ СКРЕТАЊА ЗА КАМЕНОЛОМ, Е ТО ЈЕ ТВОЈИХ РУКУ ДЈЕЛО, ТУ ЛЕЗЕ ОНИ КОЈИ СУ ТИ ВЈЕРОВАЛИ, А МЕДЈУ ЊИМА ЈЕ И ДЈЕЦЕ БИЛО. ИМА НАС ЈОС ЗИВИХ СВЈЕДОКА, ТОЛИКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

т

29.01.2016 22:08

Ста ти хоцес цути покри се

Name

САД

30.01.2016 10:42

НАСИЉЕ НЕ ВОЛЕ НИ ЗИВОТИЊЕ ,А КАМО ЛИ ЉУДИ,А НАЈМАЊЕ ЈЕ БИТНО КАКО СЕ ЗОВУ И КОЈЕ СУ НАЦИЈЕ И ВЈЕРЕ,СВЕ НАС ИСТО БОЛИ НЕПРАВДА

Name

Нико битан

29.01.2016 18:52

Добро људи сви знамо ко је Рајко Дукиц а хоће ли ко реци ко је овај Васиљевиц. Ил живи од уцјене оваквих као сто је Дукиц. Изгледа да му са уцјеном није прошло па је најасио на човјека од јутра до сутра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Y

29.01.2016 22:21

ПА АКО ИМАС ИМАЛО МОЗГА ,И АКО ЗНАС ДА ЦИТАС,ПА СКОНТАЦЕС КО ЈЕ вАСИЉЕВИЦ

Name

xx

29.01.2016 22:47

Слобо ста уради са оним цовјеком ко да има 90 изадје истина на видјело ста је цовјек радио 48 год прљаве послове цовјек пљацко убио рањаво давио и сад прица како је постен.

Name

Ре

30.01.2016 08:31

Василије разоцарацес нас ако станес. Ти си нам једина нада. Усао си у легенду. Ово сто си ти урадио убици никад нико није смио ни да помисли

Name

уа за Дукица

29.01.2016 19:05

Ако си дао ријец Дукицу, одрзи је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постен

29.01.2016 21:14

Е Дукицу изнио си глупости у свом говору набројао си тристо осамдесет милиона улози набрајаш фабрике које од рата не раде наводиш сабери се ста си покренуо у после ратном периоду ? Сушару за прераду воћа не ради, Боxем не ради Сеперација не ради,Фабрика сточне хране не ради , Малине си покренуо и почупао( директора агронома си истјерао сто ти је рекао пољопривреду развија онај сто има идеје, а не паре по повратку с Таре чека га отказ ), фарма кока носиљка не ради (лепо ти је говорио сестриц треба само смањити производњу не затварати ти га нападаш нећеш ти радиш ),салон аутомобила затворио (пар директора си натјерао и купили су )има још много тога да не набрајам! Мотел ти је у плусу прошле године био сто си дернецио сваки други дан и себе величао (додју људи једу пију и оду са коментарима јес Рајко пуко јеси видио ста му ради Јелена ма видио сам ј**о будалу брука се ста ће излазио ) то су коментари који људи радници твоји причају о теби ! Један савјет Дукицу позовеш их у мотел и напијеш их добро, али ти не пиј па ћеш видети ста мисле о теби,јест треба ти времена али исплатице се вјеруј !! Као сто ти волиш реци неку пословицу ја ћу реци СТО ТРЕЗАН МИСЛИ ПИЈАН ИЗГОВАРА !! Поента коментара је ЛУД ЗНА ИСКОПАТИ ЗЕМЉУ ( РУДУ) И ПРОДАВАТИ !!

Name

пр.пр

29.01.2016 19:30

Какво обезбедјење има боље и да не излази из мотела. И он и они кад изадју увек направе срање. Можда им је то начин вјежбе привикавања на затворен простор. Само им фале пругаста одјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

30.01.2016 02:45

Акио их ови наши не покупе хаг ће сигурно комплетно са обезбеђењем.

Name

ре нико битан

29.01.2016 20:08

Не лапрдај

ОДГОВОРИТЕ
Name

васиљ

29.01.2016 20:18

Ако хоцете подрску овом момку, организујте збор градјана у Милицима па цете видјети колико људи це вас подрзати! Маните се супље прице и којекаквог писанија ван Милица. Хвала вам од срца на објављеном коментару...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лили

29.01.2016 20:34

Мозе ,ал да завезете оци Рајку и да не добије информацију ко је био јер не би смјели за ради посла исто сто нису смјели да се не појаве на скупу срама његовог....а гарантујем да би га сви подрзали само да смију да изговоре оно сто мисле, а не оно сто морају да казу и ураде ..толико.

Name

ре

29.01.2016 20:44

Митинг Рајковог срама

Name

КГБ

30.01.2016 22:36

Што рече за митинг подршке истини. Зашто не организујете, па не раде сви у Бокситу, колико их има против Рајка, да могу јавно изаћи нека изађу, зашто се крију у мишијој рупи.Слободане ово је твоја шупља прича. Организујте, нико вам не брани, само би се обрукали и тиме рекли праву истину за Рајка, да је човјек на мјесту.Ако вам дође Мимић са својих пет чланова и стотинама хиљада донаторских средстава о продаји магле, пишите о томе.

Name

За кагебејца

31.01.2016 11:53

Не с... Одлицно знас како су присиљавани људи да додју на митинг. Нека да радницима анонимно да напису ста мисле. И за изборе нам је пријетио полиграфом и то сви врло добро знамо.

Name

ре кгб

31.01.2016 13:11

Вјероватно си се добро ухљебио код Рајкана,па ти мозак не функционисе нормално.

Name

Економ

29.01.2016 20:47

Рајко-усранко, одбројани су ти дани! Изгледа да ћеш морати да продаш онај стан од 196 квадрата у Аустрији (поред Николе Шпирића и Драгане Мирковић) да би исплатио обећане награде Никоговићима. :-Д Свираћеш ти Рајчине ускоро клавир иза решетака! Поздрави Лазу Тупана-Глупана, нек пази да му се који виљушкар не поквари, јер Глупан зна зашто! Поздрав напаћеној браћи из Милића и великом борцу за истину и правду, нашем Слободану!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха,ха

29.01.2016 20:49

Шта ти је са робне куће Рајко, нико не улази, сем твојих полтрона ,то ти је Рајчине тихи бојкот, и то ти је још један у низу пропалих пројеката. Све што си започео Рајчине је пропало. Дај то Кулашу ,не брукај се више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колега

29.01.2016 20:51

Дукицу лопову један ста ти спомињес на митингу голигузане теби су трн у оку постени млади људи кад си исправан сто се бојис њих бице убицо јос изјава и истина на тв немас цега да се бојис истине то је твојих руку дјело подрска за Васиљевиц Слободана само писи све сто знас ја мислим да је овом злоцинцу близу он није знао ни да прица на митингу он навико да туце убија и дави...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јп

29.01.2016 21:37

Дукицу јос мало се сепури по Милицима, па онда у хапс мозес повести и савјетницу да те савјетује ста да радис пијандура једна она је гологузана, а не они постени људи које ти називас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

29.01.2016 22:00

Рајко идемо у хапс нема ти друге дјаба писес нолика писма немас користи од тога

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

29.01.2016 22:09

Па ваљда је било јос директора у Бокситу ниси ваљда ти први цовјек Боксита ти си задњи цовјек који си све опљацко и сад се хвалис како ти имас а они голигузани немају хљеба да једу брини ти лопове за себе остави дјецу на миру црко дабогда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јад

29.01.2016 22:30

Хаха ко сте ви да некога позивате на полиграф.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

30.01.2016 08:04

Ама цовјек је сам себе прозво.Своје зртве понизио на митингу омаловазавао па би лепо било да се подвргне полиграфском испитивању и доказе своје тврдње.Па кад могу радници због његове патологије на тестирањ.Засто Рајко не би изасао и одговорио на оптужбе

Name

ре јад

30.01.2016 13:24

Па мора неко, нису сви дебили.

Name

Ре ратко

29.01.2016 23:40

НЕ ВРИЈЕДИ РАТКО ДОК ЈЕ ДОДИК НА СЛОБОДИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОМЕР

30.01.2016 00:33

ХАЈДИ БА ТОГ РАЈКА ЦЕ ДРАГИ АЛАХ КАЗНИТИ КАКО ЈЕ И ЗАСЛУЗИО. МИ ТИ РАЈКО У ЗАКЛОПАЦИ ВЈЕРОВАСМО И НАСТРАДАСМО,ОСТА СЕЛО ПУСТО, СВЕ СИ ЗАТРО СТО СЕ МОГЛО ЗАТРТИ. КАД ТАД НАСЕ КЛЕТВЕ ЦЕ ТЕ СТИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДОЉУБ

30.01.2016 06:23

Кад смо код никоговића и гологузана.Осврно би се мало на историју до сад кроз историју из редова гологузана и никоговића увек су ницали хероји који су били спремни да се жртвују за узвишене ствари као што је слобоода. А из редова богатих се рађају колаборанти, егоисти и имбицили који немају храбрости ни за сами себе а камоли да бране друге од других или друге од самих себе.Овај човјек је брука за људски род.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рече

30.01.2016 06:37

Као што рече анонимни пјесник ово је буна против Милићког тајкуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

30.01.2016 07:10

Није луд да се бламира све се зна назалост они који су требали несто да ураде и предузму...

ОДГОВОРИТЕ
Name

об

30.01.2016 08:27

Обезбеђење са јаком љепом биографијом све криминалац до криминалца који се истичу по својој храбрости али само у кад се пребијају недужни грађани. Рашо му је најодани кад год загусти он измакне дупе. Само не знам коју врсту има страха да ли личну или од хашког суда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.01.2016 12:36

Радомир Пантиц је једна обицна фукара и издајник, у њему нема људскости нимало.Због тога Радомира многи српски полицајци труну у затворима,да би његовој гузици било добро.

Name

срамота

30.01.2016 08:41

Па и ти Слобо поставио му питања која зна дај му нека сто неце пасти да добије цовјек 50 хиљада њему је мало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

још мало

30.01.2016 08:54

Дукићу готов си,дошао ти је крај,кад тад се све мора платити,Зло чинити а добру се надати,е то не може Рајко,ти цијели живот зло чиниш,казна стигне кад тад.И тај твој имбецил Александар је наслиједио све твоје зле особине,ал он је један дебил који ће са твојим одласком бити ногиран из Милића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пензионер

30.01.2016 09:57

Васиљевицу сам Бог те послао. Урадио си оно сто нико до сада није смио. Нека те Бог цува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

похлепа

30.01.2016 11:03

Похлепи нема краја све би он да присвоји и боксит и земљиште машине и грађане. Незванично причају се приче да је несрећној младој удовици након сахране мужа после три дана тражио да откупи локал и бизнис. Очито да је изгубио све критеријуме и осебине човјека, мене више посјећа на неку прождрљиву алу која ће гутајући само место прогутати и саму себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кр

30.01.2016 13:10

Све има свој поцетак и крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОГРАДА

30.01.2016 14:13

ВЛАС РС ТРЕБА ДА СЕ ПОДХИТНО ОГРАДИ ОД ОВОГ ЧИВЈЕКА КОЈИ ПРЕСТАВЉА ОПАСНОСТ ПО САМОГ СЕБЕ ДРЖАВУ И ДРУШТВО. ИЗДО ЈЕ ДО САДА СВЕ ВЛАДЕ ИЗДА ЋЕ И ОВУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

30.01.2016 14:45

КОГА ЈЕ СВЕ РУШИО И ЗА ЧИЈЕ ИНТЕРЕСЕ? МОЖЕ ДА БУДЕ ЈЕДНО ОД ПИТАЊА.СКИМ СЕ САСТАЈАО И КАД? ОДАКЛЕ ТАКО ЧВРСТ КАРАКТЕР ПРЕЖИВИ ТРАНСФОРМАЦИЈУ ОД ОКОРЕЛОГ КОМУНИСТЕ ПРЕКО НАЦИОНАЛИСТЕ ДО ОКОРЕЛОГ ЕГОИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

30.01.2016 15:41

Рајкане Дукицу, тебе це Бог казнити због Младена Мимуца и његове породице. Истина је да си исао да их унистис. Многе си унистио, али Бог и Бозија правда сацувасе породицу Мимиц, а ти рајко јос мало сацекај, стице тебе казне бозије .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ННН

30.01.2016 16:14

НЕ ЗНА ОН НИТ ЗА БОГА НИ МИЛОСТ КАД ДРУГЕ УНИШТАВА ЖИВОТЕ. А СЕТИ СЕ СУДА И ПРАВА КАД МУ НЕКО НЕШТО КАЖЕ ШТО НИЈЕ У СКЛАДУ СА ЊЕГОВИМ ИНТЕРЕСИМА И ВОЉОМ.МАТОРИ ЛИЦИМЕР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зxз

30.01.2016 17:39

Слобо соколе само напред покази овим умисљеним интелектуалцима ста је интелектуалац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пенолог

30.01.2016 18:24

Водити рачуна да је полиграф уређај са врло осјетљивим, истанчаним и суптилним софтвером. Није за којекакве диносаурусе, буздоване, такви би то скршили, урушили, сасули у тифтике, прах и пепео. За њих су погодни баш буздовани и топузине гвожђем оковане, менгеле и ченгеле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за пенолог

30.01.2016 19:44

ти неки зајебан тип

Name

y

31.01.2016 12:40

ДА ТУРЕ РАЈКАНА НА ПОЛИГРАФ,ПРСКО БИ У 1ООО КОМАДА,ЗАТО ОН И НЕ СМИЈЕ,ДОК ЈЕ СРЦА ЈУНАЦКОГ.

Name

Неко са Бирца

30.01.2016 23:45

Рајко,знамо да си узео справицу и да нас слусас,знас и да те цесто поздрављамо и тебе и твоју дјевојку,слатки сте нам.Исто тако знам да ти не бих био у кози у наредном периоду,као ни "твом посланику"Висковицу који вец тргује са тобом.Добри сте нам браво...

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

31.01.2016 12:23

Питање је само ко це кога боље да уновчи.

Name

БОЉЕ

31.01.2016 13:58

БОЉЕ БИ БИЛО ДА СНИМА СВОЈЕ ПОСТУПКЕ И ГОВОР А ДА ОВАЈ НЕСРЕЋНИ НАПАЋЕНИ НАРОД ОСТАВИ НА МИРУ.

Name

УТИСАК

31.01.2016 06:47

ЧИТАЈУЋИ СЕВЕ ОВО ИМАМ УТИСАК ДА СЕ РАДИ О ПАТОЛОШКОМ ТИПУ КОЈИ НЕ ПРЕЗА НИ ОД ЧЕГА НИТ ОД НАРОДА НИТ ОД ДРЖАВЕ.КОЈИ ЈЕ СВОЈ ПОСЛОВНИ АМБИЈЕНТ ПРЕТВОРИО У КРИМИНАЛНУ ОРГАНИЗАЦИЈУ ДА БИ ЗАДОВОЉИО СВОЈЕ ПОХЛЕПНЕ АПЕТИТЕ. ТОЛИКО СЕ ОСИЛИО ДА ЈЕ НАВУКО МРЖЊУ ЦЕЛОГ МЕСТА. И АКО ЈЕ НА КРАЈУ СВОГ ЖИВОТНОГ ВЕКА ПОКУШАВА ДА СЕ ДОКАЖЕ У СВИМ ОБЛАСТИМА. И ДА ПРЕТЕРУЈУЋИ СА ДОКАЗИВАЊЕМ У СВОЈОЈ ДЕСТРУКЦИЈИ ЈЕ ПРЕШО ПУТ ОД УСПЕШНОГ БИЗНИСМЕНА ДО ОБИЧНОГ МИЛИЋКОГ СТАРЛЕТАНА КОЈИ СЕ ВАЉА У СОПСТВЕНОМ БЛАТУ ШТО ГА ЈЕ САМ СТВОРИО.ПОШТЕН ЧОВЕК ЈЕ СПРЕМАН ЖРТВОВАТИ И САМ СЕБЕ НЕБИ ЛИ СЕ ИЗБОРИО ПРОТИВ НЕПРАВДЕ, ДОКАЗУЈУЋИ ПРАВДУ. ПОШТЕНО БИ БИЛО ДА ОВАЈ ЧОВЕК АКО МИСЛИ ДА ЈЕ У ПРАВУ ИЗАЂЕ НА ПОЛИГРАФ СА ОВИМ ВАСИЉЕВИЋЕМ И ДОКАЖЕ ДА СЕ НЕПРАВЕДНО ВОДИ ПРОТИВ ЊЕГА ХАРАНГА МЕДИСКА. АЛИ ОЧИТО ДА РАЈКО ИЛИ НЕМА ХРАБРОСТИ ШТО БИ ПОТВРДИЛО НАВОДЕ СВИХ ОВИХ ОПТУЖБИ. ПА КАД ЈЕ СМЕО НЕЗАКОНСКИ СТАВИТИ НА ПОЛИГРАФСКИ ТЕСТ РАДНИКЕ У ЧЕМУ ЈЕ ПРОБЛЕМ ДА ТО И САМ УЧИНИ. ДА ЛИ ЈЕ ТО МОЖДА СТРАХ ОД ИСТИНЕ ПРАВДЕ ИТД. ТОЈЕ УТИСАК СВИХ НАС КОЈИ ПРАТИМО ВЕЋ ДУЖЕ ВРЕМЕ ОВЕ МИЛИЋКЕ АФЕРЕ КОЈЕ НИКАКО НИ ЈЕДНОГ ПРАВДОЉУБИВОГ И ПОШТЕНОГ НЕМОГУ А ДА НЕ ДОТАКНУ ИЛИ УЗНЕМИРЕ. НЕМОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА СУД И ТУЖИЛАШТВО ИСТОГА НЕ ПОЗОВУ РАДИ САСЛУШАЊА НА ОВЕ ВРЛО ОЗБИЉНЕ ОПТУЖБЕ. ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ ДАЛИ У ТОМ МЕСТУ И ШТА ФУНКЦИОНИШЕ А ДА НИЈЕ ПО ВОЉИ ОВОГ МИЛИЋКОГ ТАЈКУНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгце

31.01.2016 22:20

Лопов под окриљем дрзаве! Привредник"успесни"и врхунски менадзер... Сацувај ме бозе и саклони...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвјетко

02.02.2016 08:38

Запослени у "Боксит"-у и сви који сте лијепо живјели од те фирме, требало би да напишете понеки коментар, не да браните него само будите реални. Ви то не чините, читате шта други пишу, гледате на ово као на шпанску серију. Има ту високо образованих особа, требало би да имате шта написати. Очекујете да се неко други избори за ваша радна мјеста, да их сачува. Захватила вас је летаргија. Ако има неправилности о којима се овдје пише нека их испитују надлежни органи. Мада све те оптужбе за Рајка су доста "надуване" , предимензиониране. Поштовани, не заборавите да је Рајко давао широкогрудо: радницима , студентума, ђацима, болеснима, за кутурна дешавања... У томе је његова величина. Ако је некада и реаговао импулсивно не треба бити баш на крај срца. Поздрав свима од Цвјетка

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИШО

02.02.2016 14:41

УЋУТАЛИ СЕ И НЕ ПРОГОВАРАЈУ, ЏАБА ИХ ПРОЗИВАШ. БРИНУ О СЕБИ САМО.

Name

Љубо

02.02.2016 16:37

Рајко се бори сам, требо би и син мало помоци.

Name

xxxx

02.02.2016 17:40

О Цвјетко видис да нормални људи немају ста да казу за понасање овог цовјека немозе се оспорити да није давао и помагао људима док је био нормалан ..поготово запосленим у бокситу али ста коментарисати овде какав коментар оставити да га неко подрзи сто је давио девојку....па ти ниси нормалан или да га подрзи у томе да нико не смије мислити својом главом него његовом или да несмије неко поздравити неког ако се он слуцајно замјерио са тим некимн

Name

ЦВЈЕТКО

03.02.2016 06:01

Добро се ниси пресравио као цвећка пошто си стварно постао црни бисер из Милића. Или можда росно цвјеће па то ти није ни девојчица која ти је вероватно помутила разум ни је ни чудо она тако млада а ти стари чак и од њене бабе.Још позиваш несрећне раднике који свакодневно преживљавају тортуру и страх, који никад не знају шта се може десити у твојој глави можда погрешно нешто рећи или ти неко погрешно пренети и добити отказ.Нарочито од како си у љубавном заносу са младом рибицом не чујеш ти ништа све је сад ђабе. Не изврћи тезе нико не напада боксит нит раднике већ расветљава истину. Нико нема ништа ни против Милића нит боксита већ посрнулог Рајка Дукића чије понашање никако не спада у нормално.Није срамота бити болестане већ је срамота је не лечити се и не признати своју болест.Тако да срамота није узети психолога у сваком случају корисније, него бацати паре на толике тужбе које ће се бокситу и радницима олупатри поново о главу. Е мој цвјетко не знам где процвета вероватно у врту од пакла.

Name

xxx

03.02.2016 06:13

Човјек покушао да угуши истину и правду. Па види те како шта ко каже а да му није по вољи он одма тужи и престави као да је то напад на компанију.Па зар меди треба да хвалишу његова недјела страшано. Да су државни органи радили свој посао он би већ одавно био у истражном затвору због свих ових оптужби не би ђелат се исмејво жртве и глумио жртву и извргаво руглу кроз своје стихове и исте тужакао за клевете.Срамота, страмора, срамота!!! Ни његова мајка да је жива у овоме га неби подржала а камо ли радници.

Name

Ратко

03.02.2016 13:11

Рајко Дукиц-творац привредног цуда или привредни дилетант, демагог, болесник, коцница даљег развоја и највеца заблуда Милица... Могао бих ти додијелити јос много епитета и атрибута, за које мозес и да ме тузис, циме си инаце у посљедње вријеме активно бавис и носис ореол највецег парницара на регији а и сире...Сукоби, конфликти сплеткарења, месетарења су постали твоја дусевна и ментална храна и твој нацин зивота. Због тога си довео у питање своје битисање на привредној и политицкој сцени, наносеци велику стету компанији. Дукицу ако је 10. Бозијих заповијести скуп моралних норми на којима би требао да функционисе сваки постен цовјек, покази и докази од које се ниси дебело огријесио?! Позивам све оне који ти дадосе наводну подрску на митингу срама и блама, као и све постене градјане па цак и полтроне да одговоре на постављено питање...Саморекламирањем и плацањем медија купио си и титулу "Привредник године", а уз помоц полтрона и улизица постаде ти Бог Милица, господар неба и земље а тек кад присвојис и задрузну због које си промјенио и власт у опстини оде ти на небо...Дукицу, истина понекад мозе бити сурова, спора али достизна али је много другација од оне коју ти презентирас као и програме којих нигдје нема...Свијетлу будуцност која се не назире, златних касика којима једес само ти и твој дроноводја... Дукицу, свака медаља има своје лице и налицје, па тако иза свих твојих наводних успјеха стоје велики промасаји, апсурдне инвестиције, греске и заблуде којима је "велики визионар" стварао будуцност...Набројацу само неке: Сепарација, Фарма кока, Картоназа, Дрина осигурање, Бохем, Представниства у Београду, Солуну, Москви, Цириху, Боксит траде, малињаци, воцњаци...Рајков торањ-споменик Рајкове погубне политике...Дукицу, могло би се јос много тога набројати из твог богатог опуса, ово су твоје референце успјесног привредника...Ти си нанио огромну стету Копанији "Боксит" и Милицима и ником ниси одговарао за ово јер ти си самозвани Бог свемогуц, недодирљив, несломив и неумољив...За голготу коју пролазис кривис гологузане, никоговице, Бн тв, а кривац си лицно Ти. Долазе Дукицу друга времена, народ се буди полако...Долазе Дукицу времена када це свако морати да одговара за уцињена злодјела...Ако те зивот изда платице покољења Дукицу...Унистио си ти многе, а неки то памте...Идемо даље, зелим ти реци и ово, цовјек није оно сто сам о себи говори, цовјек је оно сто ствара...Цовјека цине дјела... Радник Компаније "Боксит"

ОДГОВОРИТЕ
Name

милицанин

03.02.2016 16:52

Браво Ратко,све истина,на залост

Name

пилана

03.02.2016 18:41

Васиљевицу,само напред,готов је тиранин,крај му се назире

Name

ММММ

05.09.2016 18:58

ПОДРЗИМО БРАНКА СТЈЕПАНОВИЦА ЗА ГРАДОНАЦЕЛНИКА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОКИ

05.09.2016 19:10

ПОДРЗИМО БРАНКА СТЈЕПАНОВИЦА!!!!