Томић између двије ватре: Види се да је Андрији тешко!

"Видим на њему да пролази кроз тешку ситуацију, из више разлога. Тренира као сви други, у том смислу нема проблема".

Фудбал 29.01.2016 | 10:00
Томић између двије ватре: Види се да је Андрији тешко!

Између две ватре, тренер црно-белих Иван Томић покушава да одржи мир и радну атмосферу у такмичарском погону Партизана.

Погону у којем је и даље Андрија Живковић.

Олакшавајућа околност је та што су црно-бели прилично далеко од Београда, где данима "пуца" са свих страна због штетног уговора младог репрезентативца, који стоји као омча око врата клубу. Отежавајућа околност су савремене технологије, друштвене мреже, портали, вести које се брзином муње шире планетом и без проблема стижу до Кипра.

Ипак...

Томић одатле поручује да не осећа фрку и панику која је створена.

"Мој интерес као тренера је да Андрија буде у Партизану, продужи уговор и не оде из клуба без обештећења. Да не дођемо у ситуацију да нас у јуну напусти то прате ко зна какве консеквенце", рекао је Томић после поподневног тренинга у Никозији.

Партизановце тамо служи лепо време, док је атмосфера пољуљана серијом ретко виђених изјава са обе стране.

Томић, мада бираним речима, подржава став људи из Хумске 1, став да је Партизан "створио" Андрију и да би он то требало да цени.

"Још једном, интерес ми је да овде буде што дуже, а да кад буде одлазио то буде уз обештећење за клуб који је имао апсолутно највећи утицај на његову каријеру. Наравно, уз репрезентацију, где је остварио фантастичне резултате и постао првак света".

Репортери са Кипра примећују да је Андрија помало одсутан, да није потпуно "у" ономе што ради, али да његова дисциплина не долази у питање.

"Живковић све задатке испуњава. Видим на њему да пролази кроз тешку ситуацију, из више разлога. Тренира као сви други, у том смислу нема проблема".

Да ли ће омалени дриблер играти против Клужа у петак у 14 часова?

"Да, хоће", рекао је Томић.

Постоје ли тензије међу самим играчима поводом ове ситуације?

"Нисам је приметио. Видим да сви међусобно комуницирају. Сигурно свако од њих носи у себи неке ствари, али то је у спорту и у свлачионици неминовно", додао је.

Коментари / 0

Оставите коментар