Видео - Лејкерси памте: Шек у друштву Меџика, Карима...

Један од најбољих центара у историји НБА лиге Шакил О’Нил ове године ће добити низ признања којим ће бити потврђена његова величина.

Кошарка 30.01.2016 | 19:40
Видео - Лејкерси памте: Шек у друштву Меџика, Карима...

Човек који је заједно са Кобијем Брајантом спречио љубитеље кошарке на овим просторима да се радују шампионском прстену “српског“ Сакрамента ће добити велико признање од Лос Анђелес Лејкерса, који се радо сећају тријумфалних дана.

“Планирамо да Шека придружимо нашим осталим легендама чије статуе постоје у Стејплс центру. Шек је џин, не само физички, већ и због свега онога што је учинио као Лејкер. Он је одговоран за то што се Стејплс центар сматра једном од најпознатијих кошаркашких арена на свету“, рекла је сувласница Лејкерса Џини Бас.

У емисији популарног водитеља Џимија Кимела О’Нил је рекао да ће на Ол-стар викенду бити промовисан као члан Куће славних.

“Не размишљам још о говору... Волео бих да ме најаве Доктор Џеј, Меџик Џонсон и Дерил Браун. Што се мене тиче, у Кућу славних ћу ући као Лејкер“, рекао је О’Нил.

У емисији су потом приказане фотографије статута легенди Лејкерса које се налазе испред дворане у Лос Анђелесу, Џериај Веста, Меџика Џонсона и Карима Абдул Џабара, као и идејно решење за статуу посвећену Шакилу, у његовој карактеристичној акцији – силовито закуцавање којим је умео и да поломи обруч.

Коментари / 0

Оставите коментар