Video - Lejkersi pamte: Šek u društvu Medžika, Karima...

Jedan od najboljih centara u istoriji NBA lige Šakil O’Nil ove godine će dobiti niz priznanja kojim će biti potvrđena njegova veličina.

Košarka 30.01.2016 | 19:40
Video - Lejkersi pamte: Šek u društvu Medžika, Karima...

Čovek koji je zajedno sa Kobijem Brajantom sprečio ljubitelje košarke na ovim prostorima da se raduju šampionskom prstenu “srpskog“ Sakramenta će dobiti veliko priznanje od Los Anđeles Lejkersa, koji se rado sećaju trijumfalnih dana.

“Planiramo da Šeka pridružimo našim ostalim legendama čije statue postoje u Stejpls centru. Šek je džin, ne samo fizički, već i zbog svega onoga što je učinio kao Lejker. On je odgovoran za to što se Stejpls centar smatra jednom od najpoznatijih košarkaških arena na svetu“, rekla je suvlasnica Lejkersa Džini Bas.

U emisiji popularnog voditelja Džimija Kimela O’Nil je rekao da će na Ol-star vikendu biti promovisan kao član Kuće slavnih.

“Ne razmišljam još o govoru... Voleo bih da me najave Doktor Džej, Medžik Džonson i Deril Braun. Što se mene tiče, u Kuću slavnih ću ući kao Lejker“, rekao je O’Nil.

U emisiji su potom prikazane fotografije statuta legendi Lejkersa koje se nalaze ispred dvorane u Los Anđelesu, Džeriaj Vesta, Medžika Džonsona i Karima Abdul Džabara, kao i idejno rešenje za statuu posvećenu Šakilu, u njegovoj karakterističnoj akciji – silovito zakucavanje kojim je umeo i da polomi obruč.

Komentari / 0

Ostavite komentar