Партизан признао: Абубакар можда оде!

Оно што се помињало у медијима, први пут је потврђено и на сајту Партизана.

Фудбал 28.01.2016 | 20:00
Партизан признао: Абубакар можда оде!

Абубакар Оумару, најбољи нападач Партизана протекле јесени, није отишао са екипом на припреме на Кипар, уз званично образложење да је озбиљније повређен и да ће остати у Београду на терапијама.

Међутим, то јесте једна страна медаље, а друга је, као што смо и претпостављали, јесте да би Камерунац могао да пронађе инострани ангажман, а причало се недавно да га желе клубови из Кине и да су спремни да за њега плате 1,2 милион евра (што би био добар пословни потез за Партизан, који га је довео без обештећења).

Оно о чему се писало добило је данас потврду на званичном сајту Партизана, где пише ово:

"Абубакар Оумару ће се почетком наредног месеца највероватније прикључити екипи на припремама у Никозији. Абу ради по програму Андреје Милошевића, са чијим центром за опоравак је Партизан недавно потписао уговор, јер кубури са повредом, а његов долазак на Кипар се очекује 2. или 3. фебруара, нормално, уколико текуће седмице не пронађе адекватан клуб и реализује трансфер".

У ПАРТИЗАН СУ ОВЕ ЗИМЕ ДОШЛИ...

Голман Бојан Шаранов, дефанзивац Марко Јовановић, везиста Евертон Луиз, дефанзивац Седрик Гогуа... Право играња за Партизан стекао је и нападач Немања Михајловић (дошао летос из Рада).

ИЗ ПАРТИЗАНА СУ ОВЕ ЗИМЕ ОТИШЛИ...

Петар Грбић, Фабрисио Дорнелас, Иван Шапоњић и Стефан Бабовић. Са позајмица су најпре враћени Филип Кнежевић и Стефан Ашковски, али је њима речено да се на њих не рачуна. Никола Трујић такође може да иде.

Коментари / 0

Оставите коментар