Partizan priznao: Abubakar možda ode!

Ono što se pominjalo u medijima, prvi put je potvrđeno i na sajtu Partizana.

Fudbal 28.01.2016 | 20:00
Partizan priznao: Abubakar možda ode!

Abubakar Oumaru, najbolji napadač Partizana protekle jeseni, nije otišao sa ekipom na pripreme na Kipar, uz zvanično obrazloženje da je ozbiljnije povređen i da će ostati u Beogradu na terapijama.

Međutim, to jeste jedna strana medalje, a druga je, kao što smo i pretpostavljali, jeste da bi Kamerunac mogao da pronađe inostrani angažman, a pričalo se nedavno da ga žele klubovi iz Kine i da su spremni da za njega plate 1,2 milion evra (što bi bio dobar poslovni potez za Partizan, koji ga je doveo bez obeštećenja).

Ono o čemu se pisalo dobilo je danas potvrdu na zvaničnom sajtu Partizana, gde piše ovo:

"Abubakar Oumaru će se početkom narednog meseca najverovatnije priključiti ekipi na pripremama u Nikoziji. Abu radi po programu Andreje Miloševića, sa čijim centrom za oporavak je Partizan nedavno potpisao ugovor, jer kuburi sa povredom, a njegov dolazak na Kipar se očekuje 2. ili 3. februara, normalno, ukoliko tekuće sedmice ne pronađe adekvatan klub i realizuje transfer".

U PARTIZAN SU OVE ZIME DOŠLI...

Golman Bojan Šaranov, defanzivac Marko Jovanović, vezista Everton Luiz, defanzivac Sedrik Gogua... Pravo igranja za Partizan stekao je i napadač Nemanja Mihajlović (došao letos iz Rada).

IZ PARTIZANA SU OVE ZIME OTIŠLI...

Petar Grbić, Fabrisio Dornelas, Ivan Šaponjić i Stefan Babović. Sa pozajmica su najpre vraćeni Filip Knežević i Stefan Aškovski, ali je njima rečeno da se na njih ne računa. Nikola Trujić takođe može da ide.

Komentari / 0

Ostavite komentar