''Гробарска'' порука Кинзију... Нуркић честитао из Денвера!

Гробари Кинзију: Угледао си новац, изгубио част! Врућ дочек за Теренса Кинзија у Пиониру. Гробари му нису опростили долазак у Звезду! Мурићу честитка из Денвера: Едо, тебра! Репрезентативац БиХ Јусуф Нуркић одмах по завршетку "вечитог" дербија упутио твит обојен у црно-бело крилу Партизана.

Кошарка 26.01.2016 | 11:40
''Гробарска'' порука Кинзију... Нуркић честитао из Денвера!

Навијачи Партизана звижудима су дочекали некдашњег љубимва Таренса Кинзија. Наравно, за Американца у дресу Партизана имали су спремну поруку.

"Угледао си новац, али Таренсе узгубио си част заувек", написали су Гробари новом кошаркашу "вечитог" ривала, а некада асу Партизана.

Мурићу честитка из Денвера: Едо, тебра! Репрезентативац БиХ Јусуф Нуркић одмах по завршетку "вечитог" дербија упутио твит обојен у црно-бело крилу Партизана.

Јусуф Нуркић у понедељак увече по локалном времену са Денвер Нагитсима дочекао Атланта Хоксе, а ране поподневне сате искористио је да испрати "вечити" дерби у оквиру 21. кола АБА лиге.

Чим се утакмица завршила, изненађујућом победом црно-белих, Нуркић је путем Тwиттера честитао Еди Мурићу, једном од "меч винера" и стрелцу последња четири поена Партизана.

Босански центар у прошлости је више пута признао да је наклоњен Партизану (више воли само Задар) и рекао да би једног дана волео да обуче црно-бели дрес и заигра ношен навијањем Гробара.

И док је био члан Цедевите, рођени Тузлак је преко друштвених мрежа изразио подршку црно-белима пред гостовање Цибони (зима 2014), због чега се нашао на мети играча ривалског клуба из Загреба.

Само неколико месеци касније, допринео је победи Цедевите над Партизаном на Фајнал фору у Комбанк арени, којом је првак Европе из 1992. године елиминисан из Евролиге после 13 година.

Коментари / 0

Оставите коментар