''Grobarska'' poruka Kinziju... Nurkić čestitao iz Denvera!

Grobari Kinziju: Ugledao si novac, izgubio čast! Vruć doček za Terensa Kinzija u Pioniru. Grobari mu nisu oprostili dolazak u Zvezdu! Muriću čestitka iz Denvera: Edo, tebra! Reprezentativac BiH Jusuf Nurkić odmah po završetku "večitog" derbija uputio tvit obojen u crno-belo krilu Partizana.

Košarka 26.01.2016 | 11:40
''Grobarska'' poruka Kinziju... Nurkić čestitao iz Denvera!

Navijači Partizana zvižudima su dočekali nekdašnjeg ljubimva Tarensa Kinzija. Naravno, za Amerikanca u dresu Partizana imali su spremnu poruku.

"Ugledao si novac, ali Tarense uzgubio si čast zauvek", napisali su Grobari novom košarkašu "večitog" rivala, a nekada asu Partizana.

Muriću čestitka iz Denvera: Edo, tebra! Reprezentativac BiH Jusuf Nurkić odmah po završetku "večitog" derbija uputio tvit obojen u crno-belo krilu Partizana.

Jusuf Nurkić u ponedeljak uveče po lokalnom vremenu sa Denver Nagitsima dočekao Atlanta Hokse, a rane popodnevne sate iskoristio je da isprati "večiti" derbi u okviru 21. kola ABA lige.

Čim se utakmica završila, iznenađujućom pobedom crno-belih, Nurkić je putem Twittera čestitao Edi Muriću, jednom od "meč vinera" i strelcu poslednja četiri poena Partizana.

Bosanski centar u prošlosti je više puta priznao da je naklonjen Partizanu (više voli samo Zadar) i rekao da bi jednog dana voleo da obuče crno-beli dres i zaigra nošen navijanjem Grobara.

I dok je bio član Cedevite, rođeni Tuzlak je preko društvenih mreža izrazio podršku crno-belima pred gostovanje Ciboni (zima 2014), zbog čega se našao na meti igrača rivalskog kluba iz Zagreba.

Samo nekoliko meseci kasnije, doprineo je pobedi Cedevite nad Partizanom na Fajnal foru u Kombank areni, kojom je prvak Evrope iz 1992. godine eliminisan iz Evrolige posle 13 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar