Прлаиновић поручио Црногорцима: Ми смо ћутали послије Малаге!

Српски ватерполиста Андрија Прлаиновић рекао је да је у финалу Европског првенства било судијских грешака, али да то сигурно није одлучило победника.

Остали спортови 25.01.2016 | 21:45
Прлаиновић поручио Црногорцима: Ми смо ћутали послије Малаге!

Репрезентација Србије је пред 16.000 гледалаца у „Комбанк арени“ савладала Црну Гору са 10:8 и освојила трећу узастопну титулу европског шампиона.

После утакмице, црногорски ватерполисти су тврдили да су судије поклониле победу светским шампионима, због чега им је Прлаиновић одговорио.

„Ово су најбоље судије тренутно. Не бих много коментарисао суђење јер смо много пута били у другачијој ситуацији. Тако да би било коректно да не помињемо судије, сећамо се сви добро приче о Малаги“, рекао је Прлаиновић за црногорске медије о финалу из 2008. године када је Црна Гора била боља и освојила прву титулу од самосталности.

Српски ас, који је одрастао у Херцег Новом, претходно је истакао да је финале одлучила боља физичка припрема Србије и већи број играча у ротацији.

„Није нас ишло, али када су нас кренули шутеви из даљине меч је преломљен. Судијских грешака је било, негде је оштећена Црна Гора, негде ми, али судије нису пресудиле“, истакао је Прлаиновић.

Поједини црногорски играчи, пре свих капитен Никола Јановић, после пораза у финалу оптужили су судије за неуспех, посебно алудирајући на поништен гол Александра Радовића, при резултату 6:6.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МА ЈЕЛ

25.01.2016 21:00

И ШТА САД НЕ ВАЉА ЦРНОГОРЦИМА. ПА ДА НИСУ ПРОДАЛИ ЛОПТУ САМИ НА КРАЈУ КАД СУ ТРЕБАЛИ ИЗЈЕДНАЧИТИ НЕ БИ НИ ИЗГУБИЛИ. СВАШТА. АЈДЕ ДЈЕТИЋИ ОДЛИЧНИ СТЕ АЛ МОЖЕТЕ И ВИ ВАЉДА НЕКАД ИЗГУБИТИ.

ОДГОВОРИТЕ